![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys. Mano problema yra ta, kad aš langas tipo langai Popping viršų viso vieta. Jei esu elektroniniu paštu arba neto jis išsijungia mane. Aš turėjau šią problemą prieš ir už keleto priežasčių pirkti naują kompiuterį. Vienintelis dalykas, apie tai XP ir CD? DVD įrašymo programa. kompiuteris buvo tik 3 dienų amžiaus, kai galiu sukurti savo e-mail e-mail atėjo iš savęs ir pačių problemų turėjau su seno kompiuterio įjungti vėl, kiek i ¹ kompiuterio ir tiesiog nuėjo į juoda tuščią puslapį, I couldnt net pereiti į safe mode. I reformated kietajame diske sukurta elektroninio pašto adresą ir tas pats atsitiko kartą, bet ją hasn't palaipsniui didinti iki tiek, kad turėjau iki šiol. Aš nuėjau į interneto paštas ir ištrinti viską, kas ten tiek tikiuosi, tai nepasikartotų, bet aš vis tiek problemos viruso ir jeigu i. Mano virusas apsauga Trend Micro 2008, kurioje aš nesu labai patenkintas tuo metu. Prašome padėti, jei galite. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| ačiū evilfantasy, norėčiau jau rado savo svetainę anksčiau. Mano kompiuteris iš esmės sudužo last night. Tas pats nutiko, kaip buvo anksčiau, sušaldyti, paskui perkrauna atsidūrė linijos, kur aš could'nt eiti bet kur, po pirmojo ekrane atėjo ji tik išvyko į juodas ekranas. I wasnt netgi gali pradėti imu. Taigi vėl aš reformated. Aš pakeičiau savo antivirusinę apsaugą į Kaspersky su 30 dienų bandomasis laikotarpis. Aš būtinai įdėti šią nuorodą į Favoritus ateičiai svetainę. Taigi dar kartą ačiū už Jūsų laiką ir greitą atsakymą. Moyra |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atnaujinimą. Išvykimo šį pranešimą už patarimus ir nemokamai patikimas įrankiai (antivirusinės, užkardos, apsaugos monitoriai ir kenkėjiškų programų adrenoblokatorių), kad jus saugus ateityje. Visi išvardinti nebus sutrikdyti normalų kompiuterio užduotis, kaip jos yra lengvos, tačiau vis dar labai patikimas. Taip pat žiūrėkite šį pranešimą nemokamai valymo / priežiūros priemones, padedančias išsaugoti savo kompiuteryje, kuriame veikia sklandžiai. Praneškite mums, jei kas nors pasirodo. |
|
| |||
| |||
| Thank you so much for patarimų. Turiu atsisiųsti siūlomų programų nedaug ir padarė keletą bandymų, ir aš nuoširdžiai jaučiuosi kur kas saugesnis dabar. Norėčiau naudoti savo senąjį kompiuterį mano posūnis, o gal turėčiau prijunkite jį ir jums, kad pažiūrėti, kaip virusas yra dar viena, kad ir aš tikrai norėčiau žinoti, ką jis buvo, kaip ji atrodo Nemalonus. What do you think? Kita galimybė yra naujo formato, kad vienas per daug, bet tada aš laisvas visas mano nuotraukas ir tt Gerai, ačiū dar kartą moyra |
|
| |||
| |||
| Rašyti HijackThis iš kito kompiuterio, ir aš check it out. Tai neabejotinai verta žiūrėti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant find Trojos arklys! | Jophen | Virus, Spyware & Security | 1 | 29 gruodis 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, Trojan.Agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, Spyware & Security | 1 | 14 gruodis 2008 09:59 |
| Trojos | lolli_pop | Virus, Spyware & Security | 27 | Lapkritis 13, 2008 11:33 |
| Trojos arklys ir AVG | chuckeruk | Virus, Spyware & Security | 8 | 2 liepa 2007 10:02 |
| MSN Trojan | mitchbeast | Virus, Spyware & Security | 9 | Birželis 20, 2007 12:26 |
| Temos įrankiai | |
| |