![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys. mana problēma ir tā, ka man ir logs logi popping up pa visu vietā. ja es e-pastu vai neto tas izslēdzas mani. Man bija šī problēma pirms un vairāku iemeslu dēļ nopirka jaunu datoru. Vienīgais, par to ir xp un cd? dvd dedzināšanas programma. dators bija tikai 3 dienām ātrāk es izveidoju savu e-pastu e-pastu nāca no sevis un pašas problēmas man bija ar veco datoru sāka atkal ir tādā mērā, ka es ieslēdz datoru un tas tikai devās uz melna blank page, i couldnt pat iet uz drošu režīmu. i reformated cietais disks, kas izveidota e-pastu un tas pats notika atkal, bet tas hasn't saasinājās, lai tādā mērā, ka man bija pirms vēl. Es devos uz tīmekļa e-pasts un svītrots viss, kas tur tik cerams, ka tas vairs neatkārtosies atkal, bet man joprojām nav vīrusu problēma un ja i. mans vīruss aizsardzība Trend Micro 2008, kurā es neesmu ļoti apmierināts ar pie brīdī. please help, ja varat. thank you in advance |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| paldies evilfantasy, es vēlos man bija ir atraduši jūsu vietni ātrāk. Datoru būtībā crashed pēdējā naktī. pats notika, kā bija agrāk, tā iesaldēja, pēc tam rebooting nonācis cilpa, kur es could'nt iet visur pēc pirmā ekrāna pienāca tā vienkārši devās uz melna ekrāna. I wasn't pat varētu sākt drošajā režīmā. Tātad atkal es reformated. es esmu mainījusies mana vīruss aizsardzību Kaspersky ar 30 dienu pārbaudes laiku. Es būt droši īstenot šo vietni favorītiem turpmākām atsaucēm. Tātad, paldies vēlreiz par jūsu laiku un tūlītēju atbildi. Moyra |
|
| |||
| |||
| Paldies par atjaunināšanu. Izbraukšana šo ziņu par padomiem un bez uzticams instrumenti (antivirus, firewalls, drošību uzrauga un ļaunprātīgas programmatūras blokatoru), lai saglabātu jūs droši nākotnē. Visi uzskaitītie netraucētu normālu datora uzdevumus, kā tie ir viegli, bet vēl ir ļoti uzticama. Apskatiet arī šo ziņu bezmaksas tīrīšanas / uzkopšanas līdzekļus, lai palīdzētu saglabāt jūsu datorā, kurā darbojas gluda. Dodiet mums zināt, ja kaut kas vēl nāk uz augšu. |
|
| |||
| |||
| thank you so much padomus. Man ir ielàd daži ieteica programmu un izdarīja dažus testus, un es godīgi justies daudz drošāk tagad. Es gribēju izmantot savu veco datoru, lai manu padēls, varbūt es pievienojiet to un saņemiet jums ir aplūkot to kā vīruss joprojām ir, ka viens un es tiešām vēlētos zināt, kāda tā bija, jo tas, šķiet, ir vētraina vienu. what do you think? cita iespēja ir atjaunot formātā, viena pārāk, bet tad es zaudēt visu manu fotogrāfiju uc ok thanks again moyra |
|
| |||
| |||
| Post HijackThis log no cita datora un es to pārbaudīt out. Tas noteikti ir vērts, kam izskatu. |
![]() |
|
| Bookmarks |