rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Może trojan

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 stycznia 2008, 00:30
Członek grupy

Default Może trojan

Cześć chłopaki. mój problem polega na tym, że mam okna typu windows popping up w każdym miejscu. jeśli ja jestem w e-mailu lub w sieci to zamyka mnie. Miałem ten problem przed i za kilka powodów kupił nowy komputer. jedyną rzeczą, na to xp i cd? DVD programu. komputer był tylko 3 dni tak szybko, jak stare i skonfigurować adres e-mail e-mail przyszedł od siebie i te same problemy miałem ze starego komputera zaczęła się ponownie do tego stopnia, że i włączeniu komputera i po prostu poszedł do czarnego pusta strona, i couldnt nawet przejść do trybu awaryjnego. I reformated twardy dysk ustawić adres e-mail i to samo stało się ponownie, ale hasn't eskalowane do tego stopnia, że miałem jeszcze przed. I udał się do poczty internetowej i usunięte wszystko tam więc nadzieję, że to nie wystąpić ponownie, ale mam jeszcze wirusa problemu i chyba i. my ochrony antywirusowej jest Trend Micro 2008 których nie jestem bardzo zadowolony z obecnie.

prosimy o pomoc, jeśli można.
Thank you in advance
Old 8 stycznia 2008, 03:06
Moderator grupy

Default Może trojan

Pozwala sprawdzić, czy widać co się dzieje.

Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
  • Kliknij dwukrotnie HJTInstall.
  • Kliknij na Zainstaluj przycisk.
  • Będzie ona automatycznie miejsce w HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie.
    • Zamknij HijackThis i nazwy.
    • Przejdź do katalogu C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Kliknij prawym przyciskiem myszy HijackThis.exe i wybierz Zmień nazwę.
    • Wpisz sniper.exe i naciśnij Wprowadź.
    • Kliknij prawym przyciskiem myszy na sniper.exe i wybierz Wyślij do > Desktop (utworzyć skrót)
  • Od pulpicie otworzyć HiackThis.
  • Jeśli korzystasz z systemu Windows Vista, należy Uruchom jako administrator
  • Kliknij na Czy system skanowania i zapisać plik Przycisk
  • HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku.
  • Skopiuj i wklej log w post.
    • Nie HijackThis nic się jeszcze ustalić. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe lub nawet wymagane.
Nawet jeśli mamy przemianowane HijackThis do sniper, będziemy w dalszym ciągu odnoszą się do niego jak HijackThis lub HJT.

Old 8 stycznia 2008, 12:35
Członek grupy

Default Może trojan

evilfantasy thank you, I wish I miał znalazły witrynie wcześniej. Mój komputer zasadniczo rozbił się ostatniej nocy. to samo stało się, jak było przedtem, to zamarzł, a następnie zrestartować system zakończony w pętli gdzie i could'nt iść gdziekolwiek, po pierwszym ekranie pojawiła się po prostu poszedł do czarnego ekranu. I wasnt nawet w stanie uruchomić w trybie awaryjnym. Więc jeszcze raz i reformated. I have changed my do ochrony przed wirusami Kaspersky z 30 dni okresu próbnego. Będę należy umieścić tę stronę do ulubionych w przyszłości.
Więc jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas i szybką odpowiedź.
Moyra
Old 8 stycznia 2008, 13:03
Moderator grupy

Default Może trojan

Thanks for the update.

Check out ten post porady i wolne niezawodny narzędzia (antywirusowe, zapory, bezpieczeństwa i złośliwym monitory blokery), nie musisz przejmować bezpieczne w przyszłości. Wszystkie wymienione nie będzie kolidować z normalnym komputerze zadań są one lekkie, ale jeszcze bardzo wiarygodne.

Zobacz także ten post za darmo czyszczenia / konserwacji narzędzi, które pomogą zachować komputer działa sprawnie.

Daj nam znać, jeśli coś jeszcze wyjdzie.

Old 8 stycznia 2008, 23:49
Członek grupy

Default Może trojan

bardzo dziękuję za wskazówki. Mam ściągnąć kilka z proponowanych programów i zrobił kilka testów i uczciwie i czuć się dużo bezpieczniej.
Chciałem, aby korzystać z mojego starego komputera na mój pasierb, może i powinien podłączyć go i Ci się patrzeć na to jak wirus jest nadal w tym jeden i będę naprawdę lubią wiedzieć, co to było, gdyż wydaje się być paskudny jeden. co o tym myślisz? inna opcja jest ponowne sformatowanie, że jeden, ale wtedy będę luzem wszystkie moje zdjęcia itp.
ok thanks again
Moyra
Old 8 stycznia 2008, 23:55
Moderator grupy

Default Może trojan

Opublikuj HijackThis z innego komputera i będę check it out.

Jest to z pewnością warto o wygląd.

Reply

Register

Zakładki