![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć chłopaki. mój problem polega na tym, że mam okna typu windows popping up w każdym miejscu. jeśli ja jestem w e-mailu lub w sieci to zamyka mnie. Miałem ten problem przed i za kilka powodów kupił nowy komputer. jedyną rzeczą, na to xp i cd? DVD programu. komputer był tylko 3 dni tak szybko, jak stare i skonfigurować adres e-mail e-mail przyszedł od siebie i te same problemy miałem ze starego komputera zaczęła się ponownie do tego stopnia, że i włączeniu komputera i po prostu poszedł do czarnego pusta strona, i couldnt nawet przejść do trybu awaryjnego. I reformated twardy dysk ustawić adres e-mail i to samo stało się ponownie, ale hasn't eskalowane do tego stopnia, że miałem jeszcze przed. I udał się do poczty internetowej i usunięte wszystko tam więc nadzieję, że to nie wystąpić ponownie, ale mam jeszcze wirusa problemu i chyba i. my ochrony antywirusowej jest Trend Micro 2008 których nie jestem bardzo zadowolony z obecnie. prosimy o pomoc, jeśli można. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| evilfantasy thank you, I wish I miał znalazły witrynie wcześniej. Mój komputer zasadniczo rozbił się ostatniej nocy. to samo stało się, jak było przedtem, to zamarzł, a następnie zrestartować system zakończony w pętli gdzie i could'nt iść gdziekolwiek, po pierwszym ekranie pojawiła się po prostu poszedł do czarnego ekranu. I wasnt nawet w stanie uruchomić w trybie awaryjnym. Więc jeszcze raz i reformated. I have changed my do ochrony przed wirusami Kaspersky z 30 dni okresu próbnego. Będę należy umieścić tę stronę do ulubionych w przyszłości. Więc jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas i szybką odpowiedź. Moyra |
|
| |||
| |||
| Thanks for the update. Check out ten post porady i wolne niezawodny narzędzia (antywirusowe, zapory, bezpieczeństwa i złośliwym monitory blokery), nie musisz przejmować bezpieczne w przyszłości. Wszystkie wymienione nie będzie kolidować z normalnym komputerze zadań są one lekkie, ale jeszcze bardzo wiarygodne. Zobacz także ten post za darmo czyszczenia / konserwacji narzędzi, które pomogą zachować komputer działa sprawnie. Daj nam znać, jeśli coś jeszcze wyjdzie. |
|
| |||
| |||
| bardzo dziękuję za wskazówki. Mam ściągnąć kilka z proponowanych programów i zrobił kilka testów i uczciwie i czuć się dużo bezpieczniej. Chciałem, aby korzystać z mojego starego komputera na mój pasierb, może i powinien podłączyć go i Ci się patrzeć na to jak wirus jest nadal w tym jeden i będę naprawdę lubią wiedzieć, co to było, gdyż wydaje się być paskudny jeden. co o tym myślisz? inna opcja jest ponowne sformatowanie, że jeden, ale wtedy będę luzem wszystkie moje zdjęcia itp. ok thanks again Moyra |
|
| |||
| |||
| Opublikuj HijackThis z innego komputera i będę check it out. Jest to z pewnością warto o wygląd. |
![]() |
|
| Zakładki |