menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Možná Trojan

Reply

Thread Tools
Old 8 januára 2008, 00:30
Člen Skupina

Default Možná Trojan

ahoj kluci. Môj problém je, že som okna typu okien odprýskávání až všade. keď som v e-mailu alebo na sieti je vypnutie mě. Mal som tento problém pred a za niekoľko dôvodov kúpil nový počítač. Jediná vec, na to je XP a cd? DVD program. je počítač len 3 dni staré, hneď ako som založil svoj e-mail e-mail prišiel od seba a rovnaké problémy som mal so starým počítačom začal zase do tej miery, že aj zapnutý počítač, a to prostě šel do čiernej prázdna stránka, aj couldnt dokonca ísť do núdzového režimu. i reformated pevného disku nastaviť email a to isté sa stalo znova, ale hasn't vystupňovala do tej miery, že som mal predtým, než doteraz. Chodil som na web mail a odstráni všetko tam tak snad to nebude opakovať, ale aj napriek tomu majú vírus problém a pokiaľ nie je i. moje antivírusovej ochrany je Trend Micro 2008, ktoré som nemala veľmi spokojní s okamihom.

prosím, pomôžte, ak môžete.
ďakujem vopred
Old 8 januára 2008, 03:06
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Umožňuje zistiť, či sa môžeme pozrieť, čo sa deje.

Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
  • Double-kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na Inštalácia tlačidlo.
  • Bude automaticky miesto v hjt C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
    • Zavrieť HijackThis a premenovať ju.
    • Prejdite do priečinka C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Kliknite pravým tlačidlom myši na HijackThis.exe a vyberte Premenovať.
    • Zadajte sniper.exe a stlačte Vstup.
    • Právo-kliknite v sniper.exe a vyberte Odoslať > Desktop (vytvoriť zástupcu)
  • Na ploche otvorenej HiackThis.
  • Ak používate Windows Vista, pozrite sa na Spustiť ako správca
  • Kliknite na Do systému skenovania a uloženie súboru protokolu Tlačidlo
  • HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Kopírovať a potom vložiť prihlásiť svoj príspevok.
    • Nepoužívajte majú Hijackthis opraviť ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca požaduje.
I keď sme sa premenuje na HijackThis odstřelovač, budeme stále odvolávajú na to, ako HijackThis alebo hjt.

Old 8 januára 2008, 12:35
Člen Skupina

Default Možná Trojan

děkuji evilfantasy, kéž bych mal zistili vaše stránky predtým. Môj počítač zhroutil podstate posledná noc. to isté sa stalo, ako bolo predtým, je zmrazila, potom o reštarte skončil v slučke, keď aj could'nt nikam, po prvých obrazovke prišiel na to prostě šel do čiernej obrazovky. I wasn'ta dokonca schopní spustiť v núdzovom režime. Takže opäť aj reformated. i zmenili môj vírus ochranu Kaspersky s 30 denná skúšobnej doby. Budem mať istotu, že tieto miesta v obľúbených pre budúce použitie.
Takže děkuji za váš čas a rýchlu odpoveď.
Moyra
Old 8. januára 2008, 13:03
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Vďaka za update.

Pozrite sa tento post za tipy a zadarmo spoľahlivý náradie (antivirus, firewally, bezpečnosť monitoruje a malwaru blokátorov) pre Vás bezpečné v budúcnosti. Všetky uvedené nebude zasahovať do normálnej počítačové úlohy, ako sú ľahké, ale napriek tomu veľmi dôveryhodné.

Pozri tiež tento post zdarma čistenie a údržba nástrojov, ktoré pomôžu udržať počítač spustený hladké.

Dajte nám vedieť, keď príde niečo iné.

Old 8 januára 2008, 23:49
Člen Skupina

Default Možná Trojan

Díky moc za tipy. Já si stiahli pár navrhované programy a udělal pár testov a úprimne cítiť oveľa bezpečnejšie teraz.
Chcel som používať svoj starý počítač pre moju nevlastný syn, možná bych to plug in a vám sa pozrieť na to, ako sa vírus je stále v tom, že jeden, a já bych naozaj rád vedel, čo to bolo, ako sa zdá byť nasty jedna. co si o tom myslíte? Druhou možnosťou je, aby znovu-format že taky, ale potom budem voľná všetkých mojich fotografií atď
ok vďaka
Moyra
Old 8 januára 2008, 23:55
Moderátor skupiny

Default Možná Trojan

Poslať Hijackthis log z iného počítača a budem sa pozrieť.

Je to určite stojí za to má vyzerať.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.