![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj kluci. Môj problém je, že som okna typu okien odprýskávání až všade. keď som v e-mailu alebo na sieti je vypnutie mě. Mal som tento problém pred a za niekoľko dôvodov kúpil nový počítač. Jediná vec, na to je XP a cd? DVD program. je počítač len 3 dni staré, hneď ako som založil svoj e-mail e-mail prišiel od seba a rovnaké problémy som mal so starým počítačom začal zase do tej miery, že aj zapnutý počítač, a to prostě šel do čiernej prázdna stránka, aj couldnt dokonca ísť do núdzového režimu. i reformated pevného disku nastaviť email a to isté sa stalo znova, ale hasn't vystupňovala do tej miery, že som mal predtým, než doteraz. Chodil som na web mail a odstráni všetko tam tak snad to nebude opakovať, ale aj napriek tomu majú vírus problém a pokiaľ nie je i. moje antivírusovej ochrany je Trend Micro 2008, ktoré som nemala veľmi spokojní s okamihom.
prosím, pomôžte, ak môžete. ďakujem vopred |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
děkuji evilfantasy, kéž bych mal zistili vaše stránky predtým. Môj počítač zhroutil podstate posledná noc. to isté sa stalo, ako bolo predtým, je zmrazila, potom o reštarte skončil v slučke, keď aj could'nt nikam, po prvých obrazovke prišiel na to prostě šel do čiernej obrazovky. I wasn'ta dokonca schopní spustiť v núdzovom režime. Takže opäť aj reformated. i zmenili môj vírus ochranu Kaspersky s 30 denná skúšobnej doby. Budem mať istotu, že tieto miesta v obľúbených pre budúce použitie.
Takže děkuji za váš čas a rýchlu odpoveď. Moyra |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za update.
Pozrite sa tento post za tipy a zadarmo spoľahlivý náradie (antivirus, firewally, bezpečnosť monitoruje a malwaru blokátorov) pre Vás bezpečné v budúcnosti. Všetky uvedené nebude zasahovať do normálnej počítačové úlohy, ako sú ľahké, ale napriek tomu veľmi dôveryhodné. Pozri tiež tento post zdarma čistenie a údržba nástrojov, ktoré pomôžu udržať počítač spustený hladké. Dajte nám vedieť, keď príde niečo iné.
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky moc za tipy. Já si stiahli pár navrhované programy a udělal pár testov a úprimne cítiť oveľa bezpečnejšie teraz.
Chcel som používať svoj starý počítač pre moju nevlastný syn, možná bych to plug in a vám sa pozrieť na to, ako sa vírus je stále v tom, že jeden, a já bych naozaj rád vedel, čo to bolo, ako sa zdá byť nasty jedna. co si o tom myslíte? Druhou možnosťou je, aby znovu-format že taky, ale potom budem voľná všetkých mojich fotografií atď ok vďaka Moyra |
|
|
|||
|
|||
|
Poslať Hijackthis log z iného počítača a budem sa pozrieť.
Je to určite stojí za to má vyzerať. |