мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Можда тројанских

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2008, 00:30
Мембер Гроуп

Default Можда тројанских

бок момачки. мој проблем је што имам прозор откуцајте поппинг уп прозоре по целом месту. Ако сам у е-пошту или на интернету ми је затворити доле. Имао сам овај проблем пре него и за низ разлога због куповине новог рачунара. једина ствар на њему је КСП и ЦД-а? двд спаљивање програм. рачунар је само 3 дана, чим поставим моју е-маил е-маил је дошао из себе и исто сам имао проблема са старим рачунаром почео поново у оној мери у којој сам се пребацили на рачунар и то праведан је отишао за црно празне странице, и цоулднт чак отићи у сафе моду. Ја реформатед хард дриве поставити е-поште и исто се догодило, али опет хасн'т ескалирало до те мере да сам пре него што још. ЈА је отишао на веб-маил и бришу све тамо тако надамо се то неће догодити, али опет ја па ипак имати вирус проблем и ако се не и. мој вирус је заштита Тренд Мицро 2008 које нисам јако задовољна тренутно.

угодити помоћ ако може.
хвала вам унапред
Old 8. Мар 2008, 03:06
Модератор / ица групе

Default Можда тројанских

Дозвољава видети ако ми може видети шта се дешава.

Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
  • Двапут кликните на ХЈТИнсталл.
  • Кликните на Инсталација дугме.
  • Бит ће аутоматски ХЈТ место у Ц: \ Програм Филес \ ТрендМицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе.
  • Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас.
    • Затвори ХијацкТхис и преименујте га.
    • Иди на Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ХијацкТхис.ексе
    • Десним тастером миша кликните на ХијацкТхис.ексе и изаберите Преименовање.
    • Унесите снипер.ексе и притисните Ентер.
    • Десним тастером миша кликните на снипер.ексе и изаберите Пошаљи на > Десктоп (створити пречицу)
  • Из отворених ХиацкТхис десктоп.
  • Ако користите систем Уиндоус Виста, свакако Покрени као администратор
  • Кликните на Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку буттон
  • ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
  • Копирајте и налепите затим се пријавите у ваш пост.
    • Не Хијацктхис су решили ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак захтева.
Иако смо на преименовали ХијацкТхис снајпер, ми ћемо и даље се односи на то као ХијацкТхис или ХЈТ.

Old 8. Мар 2008, 12:35
Мембер Гроуп

Default Можда тројанских

хвала вам евилфантасы, желим сам имала су пронашли ваше веб локације раније. Мој рачунар заправо пала синоћ. иста ствар је што се догодило пре, она замрзнути, а затим на поновне покретања оперативног сушта доспио у петље, где сам цоулд'нт ићи било где, након првог екран изађе Интернет праведан је отишао за црног екрана. И чак није у могућности покренути у безбедном начину рада. Тако сам поново реформатед. Ја сам променио мој Касперскы вирус заштиту да са 30 дана триал периода. Ја ћу бити сигуран да се овај сите у Фаворитес за будућу референцу.
Па хвала вам опет за своје време и брз одговор.
Моыра
Old 8. јануар 2008, 13:03
Модератор / ица групе

Default Можда тројанских

Хвала за један дан модернизирати.

Цхецк оут овај пост За савете и слободне поуздан алата (антивирусни, фиреуалл, сецуриты прати и штетних садржаја блокатори) да би вас сигурно у будућности. Све наведене неће ометати нормалан рачунар задаци су лагани али ипак врло поуздан.

Такође погледајте овај пост бесплатно за чишћење / одржавање алата за помоћ држати твој рачунар трчање глатка.

Јавите нам ако ништа друго долази горе.

Old 8. Мар 2008, 23:49
Мембер Гроуп

Default Можда тројанских

Хвала вам толико за савете. Преузео сам датотеку неколико предложене програме и учинио је неколико тестова и ја искрено осећати много сигурније сада.
Хтјела сам користити моје старо рачунар за мој посинак, можда бих требао плуг је и вас да имате на то гледате као вирус је још увек у том једном и ја бих стварно желела да зна шта је то што се чини да је прљави један. Шта чинити те мислити? друга опција је да се ре-формат да је један превише, али ја ћу одријешиш све моје фотографије, итд
ок хвала опет
моыра
Old 8. Мар 2008, 23:55
Модератор / ица групе

Default Можда тројанских

Поставите Хијацктхис лог од другог рачунара и ја ћу цхецк ит оут.

Оно што је свакако вриједно погледати.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лицемјерје наћи Тројан! Јопхен Вирус, Спыуаре и безбедност 1 29 децембар 2008 20:55
Тројан.вундо.х, тројан.агент, адуаре.мирар + више! : ( силлыарфер Вирус, Спыуаре и безбедност 1 14 децембар 2008 09:59
Тројански лолли_поп Вирус, Спыуаре и безбедност 27 13 новембар 2008 11:33
Тројански Коњ и АВГ цхуцкерук Вирус, Спыуаре и безбедност 8 2. јула 2007 10:02
МСН Тројан митцхбеаст Вирус, Спыуаре и безбедност 9 20. јуна 2007 12:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц