![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок момачки. мој проблем је што имам прозор откуцајте поппинг уп прозоре по целом месту. Ако сам у е-пошту или на интернету ми је затворити доле. Имао сам овај проблем пре него и за низ разлога због куповине новог рачунара. једина ствар на њему је КСП и ЦД-а? двд спаљивање програм. рачунар је само 3 дана, чим поставим моју е-маил е-маил је дошао из себе и исто сам имао проблема са старим рачунаром почео поново у оној мери у којој сам се пребацили на рачунар и то праведан је отишао за црно празне странице, и цоулднт чак отићи у сафе моду. Ја реформатед хард дриве поставити е-поште и исто се догодило, али опет хасн'т ескалирало до те мере да сам пре него што још. ЈА је отишао на веб-маил и бришу све тамо тако надамо се то неће догодити, али опет ја па ипак имати вирус проблем и ако се не и. мој вирус је заштита Тренд Мицро 2008 које нисам јако задовољна тренутно. угодити помоћ ако може. хвала вам унапред |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| хвала вам евилфантасы, желим сам имала су пронашли ваше веб локације раније. Мој рачунар заправо пала синоћ. иста ствар је што се догодило пре, она замрзнути, а затим на поновне покретања оперативног сушта доспио у петље, где сам цоулд'нт ићи било где, након првог екран изађе Интернет праведан је отишао за црног екрана. И чак није у могућности покренути у безбедном начину рада. Тако сам поново реформатед. Ја сам променио мој Касперскы вирус заштиту да са 30 дана триал периода. Ја ћу бити сигуран да се овај сите у Фаворитес за будућу референцу. Па хвала вам опет за своје време и брз одговор. Моыра |
|
| |||
| |||
| Хвала за један дан модернизирати. Цхецк оут овај пост За савете и слободне поуздан алата (антивирусни, фиреуалл, сецуриты прати и штетних садржаја блокатори) да би вас сигурно у будућности. Све наведене неће ометати нормалан рачунар задаци су лагани али ипак врло поуздан. Такође погледајте овај пост бесплатно за чишћење / одржавање алата за помоћ држати твој рачунар трчање глатка. Јавите нам ако ништа друго долази горе. |
|
| |||
| |||
| Хвала вам толико за савете. Преузео сам датотеку неколико предложене програме и учинио је неколико тестова и ја искрено осећати много сигурније сада. Хтјела сам користити моје старо рачунар за мој посинак, можда бих требао плуг је и вас да имате на то гледате као вирус је још увек у том једном и ја бих стварно желела да зна шта је то што се чини да је прљави један. Шта чинити те мислити? друга опција је да се ре-формат да је један превише, али ја ћу одријешиш све моје фотографије, итд ок хвала опет моыра |
|
| |||
| |||
| Поставите Хијацктхис лог од другог рачунара и ја ћу цхецк ит оут. Оно што је свакако вриједно погледати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лицемјерје наћи Тројан! | Јопхен | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 29 децембар 2008 20:55 |
| Тројан.вундо.х, тројан.агент, адуаре.мирар + више! : ( | силлыарфер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 14 децембар 2008 09:59 |
| Тројански | лолли_поп | Вирус, Спыуаре и безбедност | 27 | 13 новембар 2008 11:33 |
| Тројански Коњ и АВГ | цхуцкерук | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 2. јула 2007 10:02 |
| МСН Тројан | митцхбеаст | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 20. јуна 2007 12:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |