![]() |
|
| |||
| |||
| selam beyler. sorunumu i pencere tipi pencere yer üzerinde her popping bulunuyor. Eğer e-posta olduğumu veya net bana kapatılır. Daha önce ve bir takım nedenlerden ötürü, yeni bir bilgisayar satın Bu sorunu vardı. Üzerinde tek şey XP ve CD nedir? yazma programı dvd. Bilgisayarı sadece 3 gün yakında benim bir e-posta e-posta kendimi ve gelen aynı sorunları i eski bilgisayar vardı kurmak olarak eski yeniden ölçüde i bilgisayar açık ve sadece siyah gittim başladı boş bir sayfa, i bile güvenli modda gitmek couldnt. Tekrar oldu ama bu ölçüde i olarak daha önce vardı yükseltilmiş hasn't disk e-posta ve aynı şeyi ayarlamak reformated. Web posta gidip bu kadar umarım bu yeniden ama gerçekleşmeyecek i hala virüs sorunu ve sürece i olan herşey silindi benim virüs koruma mikro 2008 olan çok ile şu anda mutlu değilim eğilim olduğunu. Eğer için yardım et. şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| size teşekkür evilfantasy, I had I Wish sitenize erken bulduk. Benim bilgisayar temelde dün gece düştü. kadar sadece bir siyah ekran gitti aynı şey gibi, bu, daha sonra bir döngü i, herhangi bir yere gitmek could'nt sonunda rebootlayana üzerine, ilk ekran sonra dondurdu vardı oldu geldi. Hatta güvenli modda başlatmak için mümkün wasnt. Yani tekrar reformated. Ben Kaspersky için 30 günlük deneme süresi ile virüs koruması değişti. Ben ileride başvurmak için sık bu siteye koymak emin olacaktır. Peki, yeniden zaman ve istemine cevap için teşekkür ederiz. Moyra |
|
| |||
| |||
| Güncelleme için teşekkürler. Check out Bu yazı ipuçlarını ve ücretsiz güvenilir araçları (antivirüs, güvenlik duvarları, güvenlik izler ve kötü amaçlı yazılım blokörleri), ileride güvenli tutmak için. Gibi ama henüz çok güvenilir hafif tüm listelenen Normal bilgisayar görevleri engel değildir. Ayrıca bakınız Bu yazı ücretsiz temizleme / bakım araçları bilgisayarınızın düzgün çalışmasını sağlamak yardımcı olmak için. Eğer başka bir şey gelir bize bildiriniz. |
|
| |||
| |||
| çok fazla ipucu için teşekkür ederiz. Bir önerilen programları birkaç indirdiğiniz ve birkaç test ve i gerçekten şimdi çok daha güvenli hissediyorum yaptım. Ben üvey oğul için eski bilgisayar kullanmak istedi, belki i takın ve bunu bir göz ulaşmak olarak virüs hala bir gibi görünüyor, bir ve i gerçekten ne olduğunu bilmek istiyorum olduğunu kötü bir. ne düşünüyorsun? Diğer seçenek yeniden biçimlendirmeniz bir çok Ama sonra tüm kaybedeceğinizdir benim fotoğrafın vb tamam teşekkürler tekrar Moyra |
|
| |||
| |||
| Yazı diğer bilgisayarın bir Hijackthis giriş ve bunu kontrol edecek. Kesinlikle sahip bir değer. |
![]() |
|
| Bookmarks |