менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Може бути, Trojan

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2008, 00:30
Член групи

Default Може бути, Trojan

Привіт хлопці. моя проблема в тому, що я вікон типу вікна вискакують всюди. якщо я знаходжуся в електронній пошті або на чистій воно закриває мене. Я мав цю проблему до і протягом ряду причин купити новий комп'ютер. єдина річ на ньому XP і CD? DVD Burning програми. комп'ютер був тільки 3 дня, як тільки мені налаштувати по електронній пошті, прийшов до себе і від тієї ж проблеми були і зі старим комп'ютером почав знову в тій мірі, я переключився на комп'ютер, і він просто пішов до чорного порожні сторінки, я Couldnt навіть піти в безпечному режимі. Я reformated жорсткому диску створена електронна пошта та повторилося те ж саме, але hasn't переросла в такій мірі, що я мав у своєму розпорядженні, як ще. Я пішов до веб-пошту і видалив все там так що сподіваюся, цього не станеться знову, але я до сих пір проблема вірусів, і якщо I. мій захист від вірусів є Trend Micro 2008, який я не дуже задоволений на даний момент.

Будь ласка, допоможіть, якщо можете.
Спасибо заранее
Old 8 січня 2008, 03:06
Модератор групи

Чи дозволяє ми можемо бачити, що відбувається.

Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
  • Двічі клацніть на HJTInstall.
  • Натисніть на Встановити кнопки.
  • Вона буде автоматично помістить в HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Після установки, HijackThis має відкрити для вас.
    • Закрити HijackThis і перейменувати її.
    • Перейти в C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Клацніть правою кнопкою на HijackThis.exe і виберіть Перейменувати.
    • Введіть sniper.exe та натисніть Увійти.
    • Клацніть правою кнопкою миші на sniper.exe і виберіть Відправити > Desktop (Створити ярлик)
  • На робочому столі відкритою HiackThis.
  • Якщо ви використовуєте Windows Vista, переконайтеся, що Запуск від імені адміністратора
  • Натисніть на Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл Кнопка
  • HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
  • Скопіюйте та вставте увійти вашу посаду.
    • Чи не є Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть вимагати.
Навіть якщо ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT.

Old 8 січня 2008, 12:35
Член групи

Спасибо evilfantasy, я хотів би я знайшов ваш сайт раніше. Мій комп'ютер основному розбився вчора ввечері. Те ж саме відбувалося як раніше, вона застигла, тоді на перезавантаження потрапив у петлю, де я could'nt нікуди йти, після першого екрану підійшов він просто пішов на чорному екрані. Я Wasn't могли навіть в безпечному режимі. Тому ще раз я reformated. Я змінив моє захисту від вірусів для Касперського з випробувальним терміном 30 день. я обов'язково поставити цей сайт у вибране для подальшого використання.
Таким ще раз дякую вам за ваш час і швидку відповідь.
Moyra
Old 8 січня 2008, 13:03
Модератор групи

Спасибі за оновлення.

Від'їзд цей пост рад і вільно надійний засоби (антивірусне програмне забезпечення, міжмережеві екрани, монітори і безпеки шкідливого блокаторів), щоб тримати вас в безпечне майбутнє. Все перераховане не буде заважати нормальному завдань комп'ютера, оскільки вони легко, але ще не дуже надійні.

Також див цей пост на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко.

Дайте нам знати, якщо що-небудь ще йде вгору.

Old 8 січня 2008, 23:49
Член групи

Велике вам спасибі за поради. Я завантажив кілька пропонованих програм і зробили декілька тестів, і я чесно відчуваю себе набагато безпечніше зараз.
Я хотів використати свій старий комп'ютер на мій пасинок, може бути, я повинен підключити його і змусити вас поглянути на це як вірус все ще в одне, і я б дуже хотів дізнатися, що це було, як здається противний. Що ви думаєте? Інший варіант полягає в переформатувати це теж я, але потім втратите всі мої фотографії тощо
OK Ще раз спасибі
Moyra
Old 8 січня 2008, 23:55
Модератор групи

Опублікувати журналу Hijackthis з іншого комп'ютера, і я перевірю його.

Це дійсно необхідно мати вигляд.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Косяк знаходити троянських! Jophen Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 29 грудня 2008 20:55
Trojan.vundo.h, Trojan.Agent, adware.mirar + More! : ( sillyarfer Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 14 грудня 2008 09:59
Троянська lolli_pop Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 27 13 листопада 2008 11:33
Троянський кінь і AVG chuckeruk Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 2 липня 2007 10:02
MSN Троянська mitchbeast Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 20 червня 2007 12:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.