![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці. моя проблема в тому, що я вікон типу вікна вискакують всюди. якщо я знаходжуся в електронній пошті або на чистій воно закриває мене. Я мав цю проблему до і протягом ряду причин купити новий комп'ютер. єдина річ на ньому XP і CD? DVD Burning програми. комп'ютер був тільки 3 дня, як тільки мені налаштувати по електронній пошті, прийшов до себе і від тієї ж проблеми були і зі старим комп'ютером почав знову в тій мірі, я переключився на комп'ютер, і він просто пішов до чорного порожні сторінки, я Couldnt навіть піти в безпечному режимі. Я reformated жорсткому диску створена електронна пошта та повторилося те ж саме, але hasn't переросла в такій мірі, що я мав у своєму розпорядженні, як ще. Я пішов до веб-пошту і видалив все там так що сподіваюся, цього не станеться знову, але я до сих пір проблема вірусів, і якщо I. мій захист від вірусів є Trend Micro 2008, який я не дуже задоволений на даний момент. Будь ласка, допоможіть, якщо можете. Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Спасибо evilfantasy, я хотів би я знайшов ваш сайт раніше. Мій комп'ютер основному розбився вчора ввечері. Те ж саме відбувалося як раніше, вона застигла, тоді на перезавантаження потрапив у петлю, де я could'nt нікуди йти, після першого екрану підійшов він просто пішов на чорному екрані. Я Wasn't могли навіть в безпечному режимі. Тому ще раз я reformated. Я змінив моє захисту від вірусів для Касперського з випробувальним терміном 30 день. я обов'язково поставити цей сайт у вибране для подальшого використання. Таким ще раз дякую вам за ваш час і швидку відповідь. Moyra |
|
| |||
| |||
| Спасибі за оновлення. Від'їзд цей пост рад і вільно надійний засоби (антивірусне програмне забезпечення, міжмережеві екрани, монітори і безпеки шкідливого блокаторів), щоб тримати вас в безпечне майбутнє. Все перераховане не буде заважати нормальному завдань комп'ютера, оскільки вони легко, але ще не дуже надійні. Також див цей пост на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко. Дайте нам знати, якщо що-небудь ще йде вгору. |
|
| |||
| |||
| Велике вам спасибі за поради. Я завантажив кілька пропонованих програм і зробили декілька тестів, і я чесно відчуваю себе набагато безпечніше зараз. Я хотів використати свій старий комп'ютер на мій пасинок, може бути, я повинен підключити його і змусити вас поглянути на це як вірус все ще в одне, і я б дуже хотів дізнатися, що це було, як здається противний. Що ви думаєте? Інший варіант полягає в переформатувати це теж я, але потім втратите всі мої фотографії тощо OK Ще раз спасибі Moyra |
|
| |||
| |||
| Опублікувати журналу Hijackthis з іншого комп'ютера, і я перевірю його. Це дійсно необхідно мати вигляд. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Косяк знаходити троянських! | Jophen | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 29 грудня 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, Trojan.Agent, adware.mirar + More! : ( | sillyarfer | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 14 грудня 2008 09:59 |
| Троянська | lolli_pop | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 27 | 13 листопада 2008 11:33 |
| Троянський кінь і AVG | chuckeruk | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 2 липня 2007 10:02 |
| MSN Троянська | mitchbeast | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 20 червня 2007 12:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |