по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

McAfee Прокси служба Модул Проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 април 2007, 15:14
Новите държави Група

Здравейте, аз наскоро инсталиран McAfee към моя компютър. Направих имат Север но ми абонамент стигна. Моят компютър изглежда много по-бавен с McAfee - Не са били с поп, която казва "McAfee Прокси служба на модула е encounted проблем и трябва да се затвори" Това дава възможност да "изпрати доклад за грешка" или "DONT изпрати". Това, което мога да се надолу до моите настройки? Аз съм в никакъв случай не означава, компютърна способен човек и това е много разочароващо, когато DONT разбирам защо това продължава да се случва? Ако някой може да помогне на всички? Отколкото Chez xIts просто пренесоха друга изниквам! Този път каза: "Microsoft Visual C + + Runtime библиотека. Runtime Грешка. R6025. Чистопородни виртуална функция повикване". Определено премахнати всички Север от моя pcDriving ме луд! Отколкото всичко за вашите идеи. Аз направих за търсене на Windows, както Bluepixi появяват и там бяха 2 следи от Север, които аз имам вече изтрити - Аз съм с надеждата, че това помага? Така че аз съм се познае повечето хора arent толкова впечатлен McAffee?
Old 1 април 2007, 16:23
Новите държави Група

Знаете ли деинсталирам Нортън и напълно ясни на системния регистър на всички Север вписванията? Ако не направи това сега, преинсталирайте McAfee и вижте дали това лечение на проблема.
Old 1 април 2007, 16:28
Новите държави Група

опитайте Ср .. това е много по-лек и gud го изтеглите от www.grisoft.com
Old 1 април 2007, 17:23
Новите държави Група

Имах същия проблем, но друг начин кръгли, McAfee да Север, озовал се налага да си напълно зареждане на компютъра да губи всичките си файлове, има и напълно премахнати старите интернет сигурност, плюс McAfee е купчина боклук все пак защо U купя тя? използват за търсене на прозорците за Нортън и ако всичко се връща при търсене го изтриете и да видим, ако това помага.
Old 1 април 2007, 18:10
Новите държави Група

Намерих McAfee са склонни да се slow.Log към север сигурност 90 дни след това scrowl свободното определяне на номер 2. Symantec натиснете и замени macfee с Norton без разходи се ползват
Old 22 юли 2007, 08:49
Администратор Група

Бих посъветва да не използват нито Нортън или McAfee.

Но са ресурс hoggers и бавно вашия компютър определяне много.

Те също имат много бъгове и стабилността въпроси.

Има свободни алтернативи на разположение като Avast или AVG.

И двете са в нашата Downloads област.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc