![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз наскоро инсталиран McAfee към моя компютър. Направих имат Север но ми абонамент стигна. Моят компютър изглежда много по-бавен с McAfee - Не са били с поп, която казва "McAfee Прокси служба на модула е encounted проблем и трябва да се затвори" Това дава възможност да "изпрати доклад за грешка" или "DONT изпрати". Това, което мога да се надолу до моите настройки? Аз съм в никакъв случай не означава, компютърна способен човек и това е много разочароващо, когато DONT разбирам защо това продължава да се случва? Ако някой може да помогне на всички? Отколкото Chez xIts просто пренесоха друга изниквам! Този път каза: "Microsoft Visual C + + Runtime библиотека. Runtime Грешка. R6025. Чистопородни виртуална функция повикване". Определено премахнати всички Север от моя pcDriving ме луд! Отколкото всичко за вашите идеи. Аз направих за търсене на Windows, както Bluepixi появяват и там бяха 2 следи от Север, които аз имам вече изтрити - Аз съм с надеждата, че това помага? Така че аз съм се познае повечето хора arent толкова впечатлен McAffee? |
|
| |||
| |||
| Знаете ли деинсталирам Нортън и напълно ясни на системния регистър на всички Север вписванията? Ако не направи това сега, преинсталирайте McAfee и вижте дали това лечение на проблема. |
|
| |||
| |||
| опитайте Ср .. това е много по-лек и gud го изтеглите от www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Имах същия проблем, но друг начин кръгли, McAfee да Север, озовал се налага да си напълно зареждане на компютъра да губи всичките си файлове, има и напълно премахнати старите интернет сигурност, плюс McAfee е купчина боклук все пак защо U купя тя? използват за търсене на прозорците за Нортън и ако всичко се връща при търсене го изтриете и да видим, ако това помага. |
|
| |||
| |||
| Намерих McAfee са склонни да се slow.Log към север сигурност 90 дни след това scrowl свободното определяне на номер 2. Symantec натиснете и замени macfee с Norton без разходи се ползват |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих посъветва да не използват нито Нортън или McAfee.
Но са ресурс hoggers и бавно вашия компютър определяне много. Те също имат много бъгове и стабилността въпроси. Има свободни алтернативи на разположение като Avast или AVG. И двете са в нашата Downloads област. Моята система: Hybr! Г
|