menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

McAfee Proxy Service Modul Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 1. dubna 2007, 15:14
Nový člen skupiny

Default McAfee Proxy Service Modul Problémy

Ahoj, mám nově instalovaných McAfee na mém PC. Udělal jsem si Norton ale moje předplatné běžel ven. Můj počítač se zdá být mnohem pomalejší, s McAfee - Byla jsem s pop, které se říká "McAfee Proxy Service Modul má encounted k problému a je třeba ji ukončit" Dává možnost 'poslat chybové hlášení' nebo 'dont poslat'. By to mohlo být na mém nastavení? Já jsem v žádném případě počítač wiz a je to velmi frustrující, když jsem dont pochopit, proč tomu děje? Pokud někdo může pomoci na všech? Thanx chez xIts jen vyvedl jiném pop nahoru! Tento čas tím, že "Microsoft Visual C + + Runtime knihovny. Runtime Error. R6025. Pure virtuálního volání funkce." Já určitě odstraněny všechny Norton od svého pcDriving mě naštvaná! Děkujeme všem za vaše názory. Jsem udělal vyhledávání ve Windows jako Bluepixi navrhl a tam byly 2 stopy Norton, který jsem nyní vypouští - jsem doufat, že to pomůže? Takže já jsem hádat většina lidí arent tak dojem McAffee?
Old 1. dubna 2007, 16:23
Nový člen skupiny

Měli odinstalovávání Norton a zcela jasný registr všech Norton údaje? Pokud ne, udělejte to hned, přeinstalujte McAfee a zjistit, jestli je problém, že léčí.
Old 1. dubna 2007, 16:28
Nový člen skupiny

Vyzkoušet AVG .. je mnohem lehčí a gud stáhnout z www.grisoft.com
Old 1. dubna 2007, 17:23
Nový člen skupiny

Měl jsem stejný problém, ale naopak, aby McAfee Norton, skončil s úplně znovu zavést počítač ztrátě všech mých obrázků, které u úplně odstranit starý Internet Security, McAfee plus je hromada dobroto stejně proč nakupovat u ji? použít vyhledávání na okna Norton a pokud něco přijde zpět na hledání smazat ji a uvidíte, zda to pomohlo.
Old 1. dubna 2007, 18:10
Nový člen skupiny

Našel jsem McAfee bývá slow.Log Norton bezpečnosti na 90 dnů zdarma pak scrowl dolů číslo 2. Symantec klikněte a nahradit macfee s Norton bez nákladů těšit
Old 22. července 2007, 08:49
Administrátor Skupina

Vzal bych poradit nepoužívají ani Norton a McAfee.

Ale jsou zdrojem hoggers a pomalé PC hodně dolů.

Mají rovněž mnoho chyb, a problémy se stabilitou.

K dispozici jsou bezplatné alternativy, jako je Avast nebo AVG.

Oba jsou ke stažení na našem území.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BSOD a spouštění úloh - Windows XP s aktualizací Service Pack 3 kmotr Operační systémy Windows 2 1. červen 2009 09:18
SVG Ovládací modul bilsat Obecné Software Chat 1 29. říjen 2008 10:19
Sonic Aktivace modulu jednoduchý stu Obecné Software Chat 5 20. července 2008 02:13
RE: nastavení proxy simon1990 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 1. března 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Webových prohlížečů & FTP Klienti 5 18. února 2008 04:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.