![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám nově instalovaných McAfee na mém PC. Udělal jsem si Norton ale moje předplatné běžel ven. Můj počítač se zdá být mnohem pomalejší, s McAfee - Byla jsem s pop, které se říká "McAfee Proxy Service Modul má encounted k problému a je třeba ji ukončit" Dává možnost 'poslat chybové hlášení' nebo 'dont poslat'. By to mohlo být na mém nastavení? Já jsem v žádném případě počítač wiz a je to velmi frustrující, když jsem dont pochopit, proč tomu děje? Pokud někdo může pomoci na všech? Thanx chez xIts jen vyvedl jiném pop nahoru! Tento čas tím, že "Microsoft Visual C + + Runtime knihovny. Runtime Error. R6025. Pure virtuálního volání funkce." Já určitě odstraněny všechny Norton od svého pcDriving mě naštvaná! Děkujeme všem za vaše názory. Jsem udělal vyhledávání ve Windows jako Bluepixi navrhl a tam byly 2 stopy Norton, který jsem nyní vypouští - jsem doufat, že to pomůže? Takže já jsem hádat většina lidí arent tak dojem McAffee? |
|
| |||
| |||
| Měli odinstalovávání Norton a zcela jasný registr všech Norton údaje? Pokud ne, udělejte to hned, přeinstalujte McAfee a zjistit, jestli je problém, že léčí. |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušet AVG .. je mnohem lehčí a gud stáhnout z www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Měl jsem stejný problém, ale naopak, aby McAfee Norton, skončil s úplně znovu zavést počítač ztrátě všech mých obrázků, které u úplně odstranit starý Internet Security, McAfee plus je hromada dobroto stejně proč nakupovat u ji? použít vyhledávání na okna Norton a pokud něco přijde zpět na hledání smazat ji a uvidíte, zda to pomohlo. |
|
| |||
| |||
| Našel jsem McAfee bývá slow.Log Norton bezpečnosti na 90 dnů zdarma pak scrowl dolů číslo 2. Symantec klikněte a nahradit macfee s Norton bez nákladů těšit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal bych poradit nepoužívají ani Norton a McAfee.
Ale jsou zdrojem hoggers a pomalé PC hodně dolů. Mají rovněž mnoho chyb, a problémy se stabilitou. K dispozici jsou bezplatné alternativy, jako je Avast nebo AVG. Oba jsou ke stažení na našem území. Můj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BSOD a spouštění úloh - Windows XP s aktualizací Service Pack 3 | kmotr | Operační systémy Windows | 2 | 1. červen 2009 09:18 |
| SVG Ovládací modul | bilsat | Obecné Software Chat | 1 | 29. říjen 2008 10:19 |
| Sonic Aktivace modulu | jednoduchý stu | Obecné Software Chat | 5 | 20. července 2008 02:13 |
| RE: nastavení proxy | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 1. března 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 18. února 2008 04:17 |
| Thread Nástroje | |
| |