μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2007, 15:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Default McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα

Γεια σας, έχω εγκαταστήσει πρόσφατα για McAfee με τον υπολογιστή μου. Είχα το Norton αλλά μου έμειναν από την εγγραφή. Τον υπολογιστή μου φαίνεται πολύ πιο αργή με McAfee - Έχω μια pop up που λέει "McAfee Proxy Service Ενότητα έχει encounted πρόβλημα και πρέπει να κλείσει" Δίνει τη δυνατότητα να "στείλετε αναφορά σφάλματος 'ή' dont στείλετε». Μπορεί αυτό να είναι κάτω για να ρυθμίσεις μου; Είμαι με έναν υπολογιστή δεν σημαίνει wiz και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό όταν Ι dont καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό κρατάει; Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σε όλα;; Thanx chez xIts μόλις τεθεί ένα άλλο pop up! Αυτή τη φορά λέμε "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης. R6025. Pure εικονική λειτουργία κλήση". I οριστικά απομακρυνθεί από το Norton όλες μου pcDriving μου τρελοί!! Thanx όλους για τις ιδέες σας. Έχω κάνει μια έρευνα σχετικά με τα Windows, όπως πρότεινε και Bluepixi υπήρχαν 2 ίχνη του Norton που έχω τώρα διαγράφεται - Ελπίζω ότι αυτό βοηθά;; Έτσι, είμαι μαντέψουν οι περισσότεροι άνθρωποι arent τόσο εντυπωσιασμένος με McAffee;;
Old 1 Απριλίου 2007, 16:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Μήπως την απεγκατάσταση του Norton και απολύτως σαφές το μητρώο όλων των Norton εγγραφές; Αν δεν το κάνουμε τώρα, επανεγκαταστήστε McAfee και να δούμε αν η θεραπεία του προβλήματος.
Old 1 Απριλίου 2007, 16:28
Νέο Μέλος Ομάδα

avg δοκιμάσετε .. είναι πολύ ελαφρύτερα και gud κατεβάσετε από www.grisoft.com
Old 1 Απριλίου 2007, 17:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Είχα τα ίδια προβλήματα, αλλά το αντίστροφο, να McAfee Norton, κατέληξε να έχει εκ νέου την πλήρη εκκίνηση του υπολογιστή χάνει όλα τα αρχεία μου, και έχει απομακρυνθεί πλήρως η παλιά η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, καθώς και McAfee είναι ένα σωρό βλακείες γιατί ούτως ή άλλως και αγοράζουν αυτό; χρήση της αναζήτησης για τα παράθυρα για το Norton και αν κάτι επανέρχεται για αναζήτηση διαγράψετε και να δούμε αν αυτό βοηθάει.
Old 1 Απριλίου 2007, 18:10
Νέο Μέλος Ομάδα

Βρήκα McAfee τείνει να είναι slow.Log norton ασφάλειας σε 90 ημέρες δωρεάν τότε scrowl σε αριθμό 2. Symantec και κάντε κλικ για να αντικαταστήσει macfee με norton στο κόστος δεν απολαμβάνουν
Old 22 Ιουλίου 2007, 08:49
Διαχειριστής Ομάδα

Είχα συμβουλεύσει να μην χρησιμοποιώντας είτε το Norton ή McAfee.

Αλλά είναι hoggers πόρων και αργό υπολογιστή σας μια παρτίδα.

Επίσης, έχουν πολλά σφάλματα και σταθερότητας.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως η ελεύθερη Avast ή AVG.

Και οι δύο είναι στην περιοχή μας λήψεις.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BSOD και Startup Προβλήματα - Windows XP με Service Pack 3 νονός Λειτουργικά συστήματα Windows 2 1 Ιουν 2009 09:18
SVG Ελέγχου Ενότητα bilsat Γενικά Λογισμικό Chat 1 29 Οκτ 2008 10:19
Sonic ενεργοποίησης Ενότητα απλή Στιου Γενικά Λογισμικό Chat 5 20 Ιουλ 2008 02:13
RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης simon1990 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 1η Μαρ 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 18 Φεβ 2008 04:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.