manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

McAfee Proxy Service Module Problemi

Reply

Thread Tools
Old 1. travanj 2007, 15:14
Novi član grupe

Bok, ja sam nedavno instaliran McAfee na moj pc. Nisam imati Sjever ali moj pretplatu ran out. Moj pc izgleda puno sporiji sa McAfee - Ja sam bio sa pop up koji kaže "McAfee Proxy Service Module encounted je na problem i mora se zatvoriti" On daje opciju za 'poslati izvješće o pogrešci "ili" ne slati'. Ovo bi moglo biti loše za moje postavke? Ja nipošto računalu talentovana osoba i ovo je veoma frustrirajuće kad ja dont shvatiti zašto se ovo događa čuva? Ako bilo tko može pomoći u svim? Thanx chez xIts samo podigao još jedan pop up! Ovaj put rekao: "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtualna funkcija poziva." Definitivno sam uklonio sve Norton od moje pcDriving mi ludi! Hvala za sve vaše ideje. Sam učinio pretrage na Windows kao Bluepixi predložen i tamo su tragovi 2 Sjever koje sam sada izbrisan - Ja sam u nadi da ovo pomaže? Tako sam guessing većina ljudi arent tako impresioniran McAffee?
Old 1. travanj 2007, 16:23
Novi član grupe

Jeste li deinstalirati Norton i potpuno jasna registra svih Norton unose? Ako ne, to sada ponovo instalirati McAfee i vidjeti ako se to liječi problem.
Old 1. travanj 2007, 16:28
Novi član grupe

probajte .. avg je puno lakši i gud preuzmite ga s www.grisoft.com
Old 1. travanj 2007, 17:23
Novi član grupe

Imao sam iste probleme ali se drugi put okrugao, da McAfee, Norton, završio je vlasništvo to completely re čizma računalo gubitka svih mojih slika, su u potpunosti uklonjene stare Internet Security, plus McAfee je hrpa od isprdak anyway zašto je u kupiti to? koristiti pretragu na Windows za Sjever i ako ništa vraća na pretraživačkim izbrišite ga i vidi da li pomaže.
Old 1. travanj 2007, 18:10
Novi član grupe

Našao sam McAfee, tendira da bude slow.Log na sjever sigurnosti 90 dana besplatno scrowl tada pa sve do broja 2. Symantec i kliknite na macfee zamijeniti sa sjever besplatna i uživajte
Old 22 srp 2007, 08:49
Administrator Group

Htio savjetujemo da ne koristite ili bilo Norton McAfee.

Ali su i spore hoggers resursa računala down a lot.

Oni također imaju mnogo bugova i stabilnosti pitanja.

Postoji besplatno dostupne alternative poput Avast ili AVG.

Oba su u našoj downloads području.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.