kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

McAfee Proxy Service modul gondok

Reply

Téma eszközök
Old Április 1 2007, 15:14
Új tag Csoport

Default McAfee Proxy Service modul gondok

Szia, én nemrég telepített McAfee a saját számítógépre. Én a Norton de subscription elfogyott. Úgy tűnik, a PC sokkal lassabb a McAfee - Nekem van egy pop-up, amely azt mondja: "McAfee Proxy Service modul encounted probléma, ezért leáll" Ez megadja a lehetőséget, hogy "küldjön hibajelentést", vagy "ne küldjön". Tudna-e le a beállításaim? Én sem a számítógép wiz, és ez nagyon bosszantó, ha I dont értem, miért tart ez történik? Ha valaki tud segíteni egyáltalán? Thanx chez xIts csak fel egy pop-up! Ezt az időt, mondván, hogy "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtuális függvényhívás." Határozottan távolítani minden Norton az én pcDriving én bolond! Mint minden az Ön elképzeléseit. Én megtettem a keresés, mint a Windows Bluepixi javasolt és voltak 2 nyomait Norton amit most el kell hagyni - Én abban a reményben, hogy ez segít? So I am guessing legtöbb ember úgy arent lenyűgözte a McAffee?
Old Április 1 2007, 16:23
Új tag Csoport

Did you uninstall Norton és teljesen egyértelmű, a jegyzék minden Norton bejegyzéseket? Ha nem, akkor ezt most újra McAfee és nézd meg, hogy meggyógyítja a problémát.
Old Április 1 2007, 16:28
Új tag Csoport

try avg .. sokkal könnyebb és Gud letölthetõ a www.grisoft.com
Old Április 1 2007, 17:23
Új tag Csoport

Nem volt ugyanolyan, de valószínűleg a fordítottja, a Norton McAfee, a vége, hogy teljesen újra indítható a számítógép vesztes minden kép, és már teljesen eltávolították a régi Internet Security, valamint a McAfee egy rakás szar egyébként miért és vásárolni it? használja a keresőt ablakok Norton és ha bármi jön vissza a keresési törölni, és ha ez segít.
Old Április 1 2007, 18:10
Új tag Csoport

Találtam mcafee általában slow.Log át észak biztonság 90 napos ingyenes scrowl majd le a 2-es szám. symantec kattint, és a helyébe macfee az észak semmilyen költség élvezik
Old Július 22 2007, 08:49
Administrator Group

Azt tanácsolom nem használ sem a Norton vagy a McAfee.

De forrás hoggers és lassú a PC egy nagyon.

Ezenkívül számos hibát és stabilitási kérdések.

Vannak szabadon elérhető alternatíva, mint Avast vagy AVG.

Mindkettő a mi letöltések területen.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3 keresztapa A Windows operációs rendszerek 2 1. június 2009 09:18
SVG modul bilsat General Chat szoftver 1 29. október 2008 10:19
Sonic Activation Module Egyszerű Stu General Chat szoftver 5 20. július 2008 02:13
RE: proxybeállításait simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 1. március 2008 15:32
Böngésző Proxy ashaiba Web böngésző és FTP Clients 5 18. február 2008 04:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.