![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én nemrég telepített McAfee a saját számítógépre. Én a Norton de subscription elfogyott. Úgy tűnik, a PC sokkal lassabb a McAfee - Nekem van egy pop-up, amely azt mondja: "McAfee Proxy Service modul encounted probléma, ezért leáll" Ez megadja a lehetőséget, hogy "küldjön hibajelentést", vagy "ne küldjön". Tudna-e le a beállításaim? Én sem a számítógép wiz, és ez nagyon bosszantó, ha I dont értem, miért tart ez történik? Ha valaki tud segíteni egyáltalán? Thanx chez xIts csak fel egy pop-up! Ezt az időt, mondván, hogy "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtuális függvényhívás." Határozottan távolítani minden Norton az én pcDriving én bolond! Mint minden az Ön elképzeléseit. Én megtettem a keresés, mint a Windows Bluepixi javasolt és voltak 2 nyomait Norton amit most el kell hagyni - Én abban a reményben, hogy ez segít? So I am guessing legtöbb ember úgy arent lenyűgözte a McAffee? |
|
| |||
| |||
| Did you uninstall Norton és teljesen egyértelmű, a jegyzék minden Norton bejegyzéseket? Ha nem, akkor ezt most újra McAfee és nézd meg, hogy meggyógyítja a problémát. |
|
| |||
| |||
| try avg .. sokkal könnyebb és Gud letölthetõ a www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Nem volt ugyanolyan, de valószínűleg a fordítottja, a Norton McAfee, a vége, hogy teljesen újra indítható a számítógép vesztes minden kép, és már teljesen eltávolították a régi Internet Security, valamint a McAfee egy rakás szar egyébként miért és vásárolni it? használja a keresőt ablakok Norton és ha bármi jön vissza a keresési törölni, és ha ez segít. |
|
| |||
| |||
| Találtam mcafee általában slow.Log át észak biztonság 90 napos ingyenes scrowl majd le a 2-es szám. symantec kattint, és a helyébe macfee az észak semmilyen költség élvezik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt tanácsolom nem használ sem a Norton vagy a McAfee.
De forrás hoggers és lassú a PC egy nagyon. Ezenkívül számos hibát és stabilitási kérdések. Vannak szabadon elérhető alternatíva, mint Avast vagy AVG. Mindkettő a mi letöltések területen. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3 | keresztapa | A Windows operációs rendszerek | 2 | 1. június 2009 09:18 |
| SVG modul | bilsat | General Chat szoftver | 1 | 29. október 2008 10:19 |
| Sonic Activation Module | Egyszerű Stu | General Chat szoftver | 5 | 20. július 2008 02:13 |
| RE: proxybeállításait | simon1990 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 1. március 2008 15:32 |
| Böngésző Proxy | ashaiba | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 18. február 2008 04:17 |
| Téma eszközök | |
| |