![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי לאחרונה McAfee מותקן על המחשב שלי. עשיתי את Norton אבל יש את המנוי שלי נגמרו. המחשב שלי נראה הרבה יותר לאט עם McAfee - הייתי having a pop up אשר אומר "McAfee פרוקסי יש מודול שירות encounted בבעיה ועליו להיסגר" זה נותן אפשרות ל 'שלח דוח שגיאות' או 'שלח dont'. זה יכל להיות מטה ההגדרות שלי? אני בשום מחשב Wiz וזה מאוד מתסכל כשאני dont להבין למה זה קורה שומר? אם מישהו יכול לעזור בכלל?? Thanx chez xIts רק שהעלה אחר pop up! זה הזמן לאמר "Microsoft Visual C + + Runtime Library. שגיאת זמן ריצה. R6025. פונקציה וירטואלית טהורה קריאה". אני בהחלט יוסרו כל Norton מ pcDriving שלי כועס עליי!! Thanx עבור כל הרעיונות שלך. עשיתי חיפוש ב-Windows כמו Bluepixi הציע והיו 2 עקבות של Norton שבו יש לי עכשיו נמחק - אני מקווה כי זה עוזר?? אז אני מנחש שרוב האנשים arent עם זאת התרשמתי McAffee?? |
|
| |||
| |||
| האם להסיר את ההתקנה של Norton ו לגמרי לנקות את הרישום של כל ערכי Norton? אם לא, תעשה את זה עכשיו, McAfee להתקין מחדש ולראות אם זה cures את הבעיה. |
|
| |||
| |||
| נסה ממוצע .. זה הרבה יותר קלים ואת gud להוריד אותו www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| היה לי את אותו הדבר אבל prob סיבוב לכיוון השני, McAfee על Norton, הסתיימה למעלה צורך לחלוטין אתחול מחדש של המחשב loosing כל הקבצים שלי, יש U הוסרו לחלוטין הישן Internet Security, McAfee Plus היא ערימת שטויות, בכל מקרה למה לקנות U זה להשתמש ב-Windows חיפוש עבור Norton ואם משהו יחזור על החיפוש למחוק אותו ולראות אם זה עוזר. |
|
| |||
| |||
| מצאתי McAfee נוטה להיות slow.Log על גבי Norton אבטחה 90 ימים ללא תשלום, לאחר מכן scrowl מטה מספר 2. Symantec לחץ על ולהחליף macfee עם Norton ליהנות ללא תשלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מעוניינת באף אחת יעוץ Norton או McAfee.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| BSOD או בעיות ההפעלה - Windows XP עם Service Pack 3 | סנדק | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ב -1 יוני 2009 09:18 |
| מודול בקרת SVG | bilsat | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 29 אוקטובר 2008 10:19 |
| הפעלת מודול קולי | פשוט סטו | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 20 יולי 2008 02:13 |
| RE: הגדרות ה-proxy | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | ב -1 מרץ 2008 15:32 |
| הדפדפן פרוקסי | ashaiba | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 18 פבר 2008 04:17 |
| שרשרת כלים | |
| |