![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš neseniai įdiegta McAfee ant mano PC. Aš jau Norton, bet mano prenumeratą pritrūko. Mano PC atrodo kur kas lėčiau su McAfee - Aš jau turintys pop-up, kurie sako "McAfee Proxy Service modulis encounted problema ir reikia uždaryti" Tai suteikia galimybę "Siųsti klaidos ataskaitą" arba "dont send '. Tai galėtų būti nustatytas į savo nustatymus? Aš jokiu būdu kompiuterių vedikl ir tai yra labai varginantis procesas, kai I dont suprasti, kodėl tai kartosis? Jei kas gali padėti ne visiems? Thanx Chez xIts tiesiog išvedė dar pop-up! Šį kartą pasakė: "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtualios funkcijos skambutis". Aš tikrai pašalinti visus Norton mano pcDriving man proto! Thanx visiems už idėjas. Aš padariau Windows paiešką kaip Bluepixi pasiūlė ir ten buvo 2 pėdsakus "Norton, kurią aš dabar ištrinta - Aš tikiuosi, kad tai padeda? So I am guessing dauguma žmonių ARENT taip sužavėtas McAffee? |
|
| |||
| |||
| Ar pašalinti Norton ir visiškai aišku, visų Norton įrašai registre? Jei ne, tai dabar iš naujo McAfee ir pažiūrėkite, kad išgydo problema. |
|
| |||
| |||
| pabandykite vid .. jis yra kur kas lengvesnis ir gud atsisiųsti iš www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau tą pačią bū, bet atvirkščiai, kad McAfee Norton, galų gale, turintys visiškai iš naujo paleisti kompiuterį prarasti visus savo failus, u have visiškai pašalinti seną Internet Security plius McAfee yra šūdas krūva vistiek kodėl ir pirkti ji? naudoti "Windows" Norton paieškos ir jei kas ateina atgal į paieškos ištrinkite ją ir patikrinti, ar tai padeda. |
|
| |||
| |||
| Radau McAfee linkęs būti slow.Log ant Norton Security 90 dienų nemokamai tada scrowl žemyn numeris 2. Symantec paspauskite ir pakeisti macfee su Norton nemokamai naudotis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau patarti nenaudoja arba Norton ar McAfee.
Bet yra išteklių hoggers ir lėtą kompiuterį nustatantis aikštelė. Jie taip pat turi daug klaidų ir stabilumo klausimus. Yra nemokama alternatyvų, kaip Avast arba AVG. Abi yra mūsų BitTorrent srityje. Mano sistema: Hybr! D
|