![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es nesen ir uzstādīta McAfee uz manu pc. Es tā ir Norton bet mans abonēšanas beidzās. Mans pc šķiet, ir daudz lēnāks, McAfee - Man ir bijis, kam pop up saka: "McAfee Proxy Service Module ir encounted problēmu un vajadzību novērst" Tas dod iespēju "Nosūtīt kļūdas ziņojumu" vai "dont sūtīt '. Vai tas ir uz leju, lai manu iestatījumus? Es nekādā ziņā dators Wiz un tas ir ļoti kaitinoši, kad es dont izprastu, kādēļ tas tur notiek? Ja kāds var palīdzēt visos? Thanx chez xIts tikai audzina citas pop up! Šajā laikā sakot, "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtuālā funkcija zvans". Es noteikti novērsusi visus Norton no manas pcDriving me mad! Thanx visiem par jūsu idejas. Man ir darīts meklēšanu Windows kā Bluepixi ierosināja un tur bija 2 pēdas Norton kas i tagad ir svītrots - Es ceru, ka tas palīdz? So I am guessing vairums cilvēku arent tik patīkami ar McAffee? |
|
| |||
| |||
| Vai tu uninstall Norton un pilnīgi skaidrs reģistra visu Norton ierakstus? Ja nē, vai tas tagad pārinstalēt McAfee un redzēt, ja tas dziedina problēmu. |
|
| |||
| |||
| izmēģināt avg .. tas ir daudz vieglāks un gud lejupielādēt to no www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Man bija pati prob bet otrādi, McAfee uz Norton, beidzās kam pilnīgi jauna boot dators zaudēt visiem failiem, ir u pilnībā izņemta veco interneta drošību, kā arī McAfee ir kaudze crap vienalga kāpēc u pirkt it? izmantot meklēšanu logiem Norton, un, ja kaut kas nāk atpakaļ uz meklēšanas izdzēst un redzēt, ja tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| Es atklāju McAfee mēdz būt slow.Log uz Norton Security 90 dienu laikā bez tam scrowl līdz 2 numuru. Symantec noklikšķiniet uz un nomainīt macfee ar norton bez maksas baudīt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es lūdzu padomu nevis izmantojot Norton un McAfee.
Bet ir resurss hoggers un lēna datora nosaka daudz. Viņiem ir arī daudz kukaiņu un stabilitātes jautājumus. Ir bezmaksas alternatīvas ir pieejamas, piemēram, Avast vai AVG. Abi ir mūsu lejupielādes zonā. Mana sistēma: Hybr! D
|