![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam zainstalowany program McAfee niedawno na moim komputerze. I nie ma, ale mój Norton subskrypcji ran out. Mój komputer wydaje się znacznie wolniej z McAfee - I zostały o pop-up, który mówi "McAfee Proxy Service Module encounted ma problem i musi zostać zamknięty" Daje to możliwość "wyślij raport o błędach" lub "Nie wysyłaj". Czy to, aby moje ustawienia? Ja jestem w żaden sposób komputera wiz i to jest bardzo frustrujące, kiedy Nie rozumiem, dlaczego ten utrzymuje dzieje? Jeśli ktoś może pomóc na wszystkich? Thanx chez xIts prostu wychował innego pop-up! Tym razem z napisem "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure wirtualnej funkcji". I na pewno usunąć wszystkie Norton z mojego pcDriving mnie wściekły! Thanx wszystkich do swoich pomysłów. Mam zrobić wyszukiwania w systemie Windows jak i sugerowane Bluepixi było 2 ślady Norton które już usunięta - Mam nadzieję, że to pomoże? So I am guessing większości ludzi ARENT tak wrażeniem McAffee? |
|
| |||
| |||
| Czy odinstalowanie Norton i wyczyść rejestr wszystkich Norton wpisy? Jeśli nie, to teraz, ponowna McAfee i sprawdzić, czy leczy problemu. |
|
| |||
| |||
| spróbuj śr .. jest znacznie lżejsza i gud go pobrać z www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Miałam takie same problemy, ale odwrotnie, do Norton McAfee, zakończyła się całkowicie konieczności ponownego uruchamiania komputera traci wszystkie swoje pliki, które u całkowicie usunąć stare Internet Security plus McAfee jest kozioł crap anyway dlaczego kupić u go? korzystać z wyszukiwania w systemie Windows i programu Norton czy coś wraca na wyszukiwanie go usunąć i sprawdzić, czy pomaga. |
|
| |||
| |||
| Znalazłem McAfee staje się slow.Log na północ bezpieczeństwa 90 dni wolnego scrowl następnie w dół do liczby 2. Symantec kliknij i zastąpić macfee z norton bezpłatnie korzystać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nie ma doradzać przy użyciu Norton lub McAfee.
Ale są i powoli hoggers zasobów komputera dół partii. Mają także wiele błędów i problemy ze stabilnością. Nie są wolne alternatywy jak avast lub AVG. Obie są do pobrania w naszym obszarze. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Zakładki |