![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, am instalat recent McAfee a mea de pe PC. Am făcut, dar mi-au Norton abonament expirat. PC-ul meu pare a fi mult mai lent cu McAfee - Am fost cu o fereastră de tip pop up care spune "McAfee Proxy Service encounted Modulul are o problemă şi se va închide" Acesta oferă o opţiune de "a trimite un raport de eroare" sau "dont trimite". Ar putea fi aceasta în jos pentru a-mi setările? Eu sunt de nici un computer wiz şi acest lucru este foarte frustrant când am înţeles de ce dont acest păstrează întâmplă? Dacă cineva poate ajuta la toate?? Thanx chez xIts doar adus un alt tip pop-te!! De data aceasta, spunând că "Microsoft Visual C + + Runtime Library. Runtime Error. R6025. Pure virtuale funcţia de apel". Eu cu siguranta eliminate toate Norton mea de la mine pcDriving nebun!! Thanx toate pentru ideile tale. Am făcut o căutare pe Windows ca Bluepixi sugerat şi au existat urme de 2 Norton, care i-au şters - Sunt în speranţa că acest lucru vă va ajuta?? Deci, eu sunt cel mai ghicitul arent oameni atât de impresionat de McAffee?? |
|
| |||
| |||
| Te-ai dezinstala Norton complet şi clar de registru de intrări toate Norton? Dacă nu, faceţi acest lucru acum, reinstalaţi McAfee a se vedea şi în cazul în care această cure problema. |
|
| |||
| |||
| încercaţi med .. este mult mai uşoară şi gud-l descărcaţi de la www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Am avut aceeaşi problemă, dar în alt fel rotunde, mcafee la Norton, care au ajuns să fie complet re boot computerul pierde toate fişierele mele, au u complet eliminat vechea securitate internet, la care se adaugă mcafee este o gramada de prostii, oricum ce a facut u cumpăr it? utilizarea de căutare pe Windows pentru Norton si daca ceva se va întoarce pe căutare şterge-o şi a vedea dacă, care vă ajută. |
|
| |||
| |||
| Am găsit mcafee tinde să fie slow.Log pe Norton de securitate 90 zile libere atunci scrowl în jos la numărul 2. Symantec şi faceţi clic pe macfee înlocui cu norton la costul nu se bucură de |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş recomanda utilizarea nu fie Norton sau McAfee.
Dar sunt de resurse hoggers şi PC-ul în jos lent, de multe ori. Ei au, de asemenea, de multe probleme de stabilitate şi de bug-uri. Exista alternative disponibile gratuit ca stai sau AVG. Ambele sunt în zona noastră de descărcări. Sistemul meu: Hybr! D
|
![]() |
|
| Marcaje |