menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

McAfee Proxy Service Modul Problémy

Reply

Thread Tools
Old 1. apríla 2007, 15:14
Nový člen skupiny

Default McAfee Proxy Service Modul Problémy

Ahoj, mám novo inštalovaných McAfee na mojom PC. Urobil som si Norton ale moje predplatné běžel von. Môj počítač sa zdá byť oveľa pomalší, s McAfee - Bola som s pop, ktoré sa nazýva "McAfee Proxy Service Modul má encounted na problém a je potrebné ju ukončiť" Dáva možnosť 'poslať chybové hlásenia' alebo 'dont poslat'. By to mohlo byť na mojom nastavenia? Já jsem v žiadnom prípade počítač wiz a je to veľmi frustrujúce, keď som dont pochopiť, prečo to deje? Ak niekto môže pomôcť na všetkých? Thanx chez xIts len vyviedol inom pop hore! Tento čas tým, že "Microsoft Visual C + + Runtime knižnice. Runtime Error. R6025. Pure virtuálneho volania funkcie." Ja určite odstránené všetky Norton od svojho pcDriving mě naštvaná! Ďakujeme všetkým za vaše názory. Jsem udělal vyhľadávanie vo Windows ako Bluepixi navrhol a tam boli 2 stopy Norton, ktorý som teraz vypúšťa - som dúfať, že to pomôže? Takže já jsem hádat väčšina ľudí arent tak dojem McAffee?
Old 1. apríla 2007, 16:23
Nový člen skupiny

Mali odinstalovávání Norton a úplne jasný register všetkých Norton údaje? Ak nie, urobte to hneď, preinštalujte McAfee a zistiť, či je problém, že lieči.
Old 1. apríla 2007, 16:28
Nový člen skupiny

Vyskúšať AVG .. je oveľa ľahšie a gud stiahnuť z www.grisoft.com
Old 1. apríla 2007, 17:23
Nový člen skupiny

Mal som rovnaký problém, ale naopak, aby McAfee Norton, skončil s úplne znovu zaviesť počítač strate všetkých mojich obrázkov, ktoré u úplne odstrániť starý Internet Security, McAfee plus je hromada dobrotu rovnako prečo nakupovať u ju? použiť vyhľadávanie na okná Norton a ak niečo príde späť na hľadanie zmazať ju a uvidíte, či to pomohlo.
Old 1. apríla 2007, 18:10
Nový člen skupiny

Našiel som McAfee býva slow.Log Norton bezpečnosti na 90 dní zadarmo potom scrowl nadol číslo 2. Symantec kliknite a nahradiť macfee s Norton bez nákladov tešiť
Old 22. júla 2007, 08:49
Administrátor Skupina

Vzal bych poradit nepoužívajú ani Norton a McAfee.

Ale sú zdrojom hoggers a pomalé PC hodně nadol.

Majú tiež veľa chýb, a problémy so stabilitou.

K dispozícii sú bezplatné alternatívy, ako je Avast alebo AVG.

Obidva sú k stiahnutiu na našom území.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.