мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

МцАфее Проксы Сервице Модуле Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. април 2007, 15:14
Нови члан групе

Default МцАфее Проксы Сервице Модуле Проблеми

Здраво, ја сам недавно инсталиран МцАфее на мој пц. Нисам имати Север али мој претплату еарлы оут. Мој пц изгледа пуно спорији са МцАфее - Ја сам био са поп уп који каже "МцАфее Проксы Сервице Модуле енцоунтед је на проблем и мора да се затвори" Он даје опцију за 'пошаљете извештај о грешци "или" не шаљете'. Ово би могло бити лоше за моје подешавања? Ја нипошто рачунару талентована особа и ово је веома фрустрирајући кад ја донт схватити зашто се ово дешава чува? Ако било ко може помоћи у свим? Тханкс цхез ксИтс само подигао још један поп уп! Овај пут рекао: "Мицрософт Висуал Ц + + Рунтиме Либрары. Рунтиме Еррор. Р6025. Пуре Виртуална функција позива." Дефинитивно сам уклонио све Нортон од моје пцДривинг ми луди! Хвала за све Ваше идеје. Сам учинио претраге на Уиндоус као Блуепикси предложен и тамо су трагови 2 Север које сам сада избрисан - Ја сам у нади да ово помаже? Тако сам гуессинг већина људи арент тако импресиониран МцАффее?
Old 1. април 2007, 16:23
Нови члан групе

Јесте ли деинсталирам Нортон и потпуно јасна регистра свих Нортон уносе? Ако не, то сада поново инсталирате МцАфее и видети ако се то лечи проблем.
Old 1. април 2007, 16:28
Нови члан групе

пробајте .. авг је пуно лакши и гуд преузмите га са ууу.грисофт.цом
Old 1. април 2007, 17:23
Нови члан групе

Имао сам исте проблеме али се други пут облина, да МцАфее, Нортон, завршио је власништво то цомплетелы ре чизма рачунар губитка свих мојих слика, су у потпуности уклоњене старе Интернет Сецуриты, плус МцАфее је хрпа од бесмислица Аныуаы зашто је у купити то? користити претрагу на Уиндоус за Север и ако ништа враћа на претрагу избришите га и види да ли помаже.
Old 1. април 2007, 18:10
Нови члан групе

Нашао сам МцАфее, тендира да буде слоу.Лог на север безбедности 90 дана бесплатно сцроул тада па све до броја 2. Сымантец и кликните на мацфее заменити са север бесплатна и уживајте
Old 22 срп 2007, 08:49
Администратор Гроуп

Хтео саветујемо да не користите или било Нортон МцАфее.

Али су и споре хоггерс ресурса рачунара доун а лот.

Они такође имају много бугова и стабилности питања.

Постоји бесплатно доступне алтернативе попут Аваст или АВГ.

Оба су у нашој доунлоадс подручју.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц