![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я нещодавно встановлено McAfee на моєму комп'ютері. Я мав Нортон але мої підписки вибіг. Мій комп'ютер здається набагато повільніше McAfee - Я був з спливаючому який каже "McAfee проксі службовий модуль має encounted проблеми і потреби, щоб закрити" Це дає можливість "відправити звіт про помилку" або "Dont Відправити '. Чи може це бути до власні налаштування? Я ні в якому разі комп'ютер Wiz, і це дуже турбує, коли я Dont зрозуміти, чому це повториться? Якщо хто-небудь може допомогти на всіх? Thanx Chez xIts щойно приніс ще одну спливав! На цей раз говорили "Microsoft Visual C + + Runtime бібліотеки. Runtime Error. R6025. Чисто віртуальних виконанні функції". Я безумовно вилучені всі Нортон з моїх pcDriving мене з розуму! Thanx все для ваших ідей. Я зробив пошук на вікнах Bluepixi запропонував і було 2 слідів Нортона, який я вже зняв - Я сподіваюся, що це допоможе? Таким чином, я гадати більшість людей Arent настільки вражений McAffee? |
|
| |||
| |||
| Ви видаліть Нортоном і абсолютно ясно, реєстр всіх записів Нортон? Якщо ні, зробіть це зараз, переустановіть McAfee і подивіться, що лікує проблему. |
|
| |||
| |||
| Ср спробувати .. це набагато легше і Гуд завантажити його з www.grisoft.com |
|
| |||
| |||
| Я ж проби, але навпаки, McAfee для Нортона, виявилися того, щоб повністю повторно завантажити комп'ютер втрати все мої файли, мають U повністю видалили старий Інтернет-безпеки, McAfee плюс це купа лайна все одно чому у купити це? скористатися пошуком по Windows для Нортона і якщо що-небудь повернеться на пошук видаліть її і подивіться, чи допоможе це. |
|
| |||
| |||
| Я знайшов McAfee, як правило, slow.Log Нортон безпеки на 90 днів безкоштовно потім scrowl вниз на номер 2. Symantec і натисніть на заміну macfee з Нортона на безоплатній основі користуватися |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б радив не використовує ні Нортон або McAfee.
Але ресурс hoggers і повільний комп'ютер вниз багато. Вони також мають багато помилок і стабільності. Є вільні альтернативи, як Avast чи AVG. Обидва перебувають у нашій області для завантаження. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BSOD і Startup Problems - Windows XP з пакетом оновлення 3 | Хрещений батько | Операційні системи Windows | 2 | 1 червня 2009 09:18 |
| SVG Модуль управління | BILSAT | General Software чат | 1 | 29 жовтня 2008 10:19 |
| Sonic активації модуля | простий Stu | General Software чат | 5 | 20 липня 2008 02:13 |
| RE: Установки проксі | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 1 березня 2008 15:32 |
| У налаштуваннях браузера | ashaiba | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 18 лютого 2008 04:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |