![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам нов лаптоп Gateway с основния Vista. Моля, посъветва какво безплатни защитни стени фаянс и Ани-вируса програми са съвместими. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За анти-вируса се Avast, е безплатен и е може би най-добрите налични, включително и платените неща.
| |||
| |||
| Благодарим ви за отговора. Аз Използвам Avast ми XP писалище ..... но мислех, че имаше проблеми със съвместимостта с Vista и някои защитни стени ... Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| Пускам го с Vista и нямат проблеми. |
|
| |||
| |||
| Каква защитна стена, който използвате???? Наздравици! |
|
| |||
| |||
| Аз не се изпълняват, като имам хардуерна защитна стена в моя рутер. Но ако бях на твое да препоръча такава, тя е открита хълмиста местност Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| всичко, което имам е Vista и avast,
| |||
| |||
| Работата с Windows вградена защитна стена е, че той е не двукомпонентни посока. Той блокира входящи трафик много добре. Но ако нещо се прави, което ние всички знаем, се случва, няма нищо, за да спрат изходящ трафик. Ето защо третото парти защитни стени се препоръчва да използвате. Вижте Microsofts статия по този въпрос. Защо ще разгледа на трето лице защитна стена? |
|
| |||
| |||
| Наздраве приятелю! |