![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Mám nový notebook Gateway s Vista Basic. Prosím poradit, co zdarma-ware firewally a ani-virus programy jsou kompatibilní. Díky. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Anti-virus si Avast, je zdarma a je asi nejlepší dostupné, včetně zaplacené věci.
|
|||
|
|||
|
Děkujeme za vaši odpověď. Jsem používal Avast na mých XP plochu ..... ale myslel jsem, že tam byly problémy s kompatibilitou s některými firewally a Vista ... Zone Alarm (?).
|
|
|
|||
|
|||
|
Vedu s Vista a nemají žádné problémy.
|
|
|
|||
|
|||
|
Co firewall používáte??
Na zdraví! |
|
|
|||
|
|||
|
I don't spustit jednu mám v mém hardware firewall router.
Ale kdybych byl na doporučení jedné je pláň je Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
všechny jsem je vista a avast,
|
|||
|
|||
|
Ta věc s Windows postaven v firewall je, že je ne bi-směrová. Blokuje příchozí velmi dobře. Ale když se něco dostat, což všichni víme, tak stane, nic není na svém místě zastavit odchozí provoz. To je důvod, proč firewall třetí strany, se proto doporučuje používat.
Viz článek na toto Microsofts. Proč bych měl uvažovat o třetí stranou firewall? |
|
|
|||
|
|||
|
nazdraví kámo!
|