![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω μια νέα δικτυακή πύλη με laptop Vista Basic. Ενημερώστε το τι δωρεάν είδη firewalls και ζώων-virus προγράμματα είναι συμβατά. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για ιών get Avast, είναι δωρεάν και είναι ίσως η καλύτερη διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων των καταβληθεί stuff.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντησή σας. I χρησιμοποιεί Avast για την επιφάνεια εργασίας μου XP ..... αλλά νόμιζα ότι υπήρχαν θέματα συμβατότητας με Vista και ορισμένα τείχη ... Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| Θα τρέχει με Vista και δεν έχουν προβλήματα. |
|
| |||
| |||
| Τι firewall χρησιμοποιείτε;;;; Εις υγεία! |
|
| |||
| |||
| Δεν τρέχει μία, όπως έχω ένα τείχος προστασίας υλικού στο router μου. Αλλά αν μου ήταν να συστήσει μία χερσαία έκταση αυτή να Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχω vista και το avast,
| |||
| |||
| Το θέμα με το Windows χτισμένο το τείχος είναι ότι είναι δεν διπλής κατεύθυνσης. Το μπλοκ εισερχόμενη κίνηση πολύ καλά. Αλλά αν έρθετε σε κάνει κάτι, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί, δεν υπάρχει τίποτα για να σταματήσει την εξερχόμενη κίνηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον τρίτο τείχη συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε. Microsofts Βλέπε άρθρο σχετικά με αυτό. Γιατί να εξετάσει έναν τρίτο τείχος; |
|
| |||
| |||
| cheers φίλε! |