![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam novi laptop s Vista pristupnički Basica. Molimo Vas savjetovati šta slobodno budan firewall i ani-virus programi su kompatibilni. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za anti-virus Avast doći, to je i besplatan je vjerojatno najbolji dostupni, uključujući plaćene stvari.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. Ja koristim Avast XP na mom desktopu ..... ali sam pomislio bilo je kompatibilnost ispostavljati sa Vidik i određene Zone Alarm firewall ... (?). |
|
| |||
| |||
| JA trčanje Vidik ga i nema problema. |
|
| |||
| |||
| Što su firewall koristite?? Živjeli! |
|
| |||
| |||
| Ja se ne odvijaju jedna kao imam hardverski firewall u moj usmjerivač. Ali ako ja bili na jednom preporučam ga pustara biti COMODO Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sva sam se vista i avast,
| |||
| |||
| Stvar sa Windows vatrozid izgrađen je da je ne dvorezonantan pravcima. On blokira dolazni promet vrlo dobro. Ali ako se nešto ne dobiti, što nam se događa, svi znamo, ne postoji ništa u mjesto za zaustavljanje odlazni promet. Zato treće strane vatrozida Savjetujemo da koristite. Pogledajte Microsofts na ovaj članak. Zašto mi je razmotriti treću osobu vatrozid? |
|
| |||
| |||
| nazdravlje prijatelj! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 i BT Širokopojasni Internet Security Suite Kompatibilnost | Mike0001 | Windows Operating Systems | 2 | 23 listopad 2009 02:47 |
| Koji Foto Suite ????? | glib | Multimedija i kodeci | 5 | 13. travanj 2009 03:15 |
| Internet Security Suite savjet | lurcherlad | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 18. veljača 2009 01:55 |
| Nokia PC Suite sucks | Mike0001 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 9. studeni 2008 09:56 |
| Softver za izradu mp3's to isteći | 9ashes | Multimedija i kodeci | 7 | 9. svibanj 2007 08:51 |
| Thread Tools | |
| |