![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy új Gateway laptop a Vista Basic. Kérjük, mit szabad áruburgonya tűzfalak és ani-virus programok kompatibilis. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az anti-vírus kap Avast, ez ingyenes, és talán a legjobb, ideértve a fizetett cucc.
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Én használ Avast én XP asztali ..... de azt gondoltam, ott voltak kompatibilitási problémák a Vista és egyes tűzfalak ... Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| Én vezetem ezt a Vista, és nincs probléma. |
|
| |||
| |||
| Milyen tűzfalat használ???? Egészségére! |
|
| |||
| |||
| Nem ilyet, mint én, hogy egy hardveres tűzfal in my router. De ha én is ajánlom, hogy egy WOLD kell Comodo tűzfal. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is van kilátás, és hagyd,
| |||
| |||
| A dolog a Windows beépített tűzfalát, hogy nem ne kétirányú. Ez blokkolja a bejövő forgalmat nagyon jól. De ha valamit nem kap az, ami történik, mindannyian tudjuk, nincs a helyén, hogy állítsa le a kimenő forgalmat. Ezért van az, hogy harmadik fél firewalls tanácsos használni. Lásd Microsofts cikket erről. Miért egy harmadik fél tűzfal? |
|
| |||
| |||
| cheers haver! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows 7 és a BT szélessávú Internet Security Suite kompatibilitás | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Október 23, 2009 02:47 |
| Melyik fotó Suite ????? | iszap | Multimédia és kodekek | 5 | 13. április 2009 03:15 |
| Internet Security Suite tanácsadás | lurcherlad | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 18. február 2009 01:55 |
| Nokia PC Suite szívás | Mike0001 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 9. november 2008 09:56 |
| Szoftver létrehozni MP3 lejáró | 9ashes | Multimédia és kodekek | 7 | 9. május 2007 08:51 |
| Téma eszközök | |
| |