![]() |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי מחשב נייד חדש של Gateway עם Vista Basic. בבקשה יעוץ חינם מה-ware חומות אש ו-virus ani תוכנית תואמת. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור אנטי וירוס לקבל Avast, זה בחינם, הוא כנראה הטוב ביותר הזמין, ובכלל זה שילמו את הדברים.
| |||
| |||
| תודה על התשובה שלך. אני משתמש ב Avast על שולחן העבודה שלי XP ..... אבל חשבתי שיש בעיות תאימות עם Vista ו ... חומות אש מסוימות Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל את זה עם Vista ואין לי בעיות. |
|
| |||
| |||
| איזה חומת אש אתה משתמש???? לחיים! |
|
| |||
| |||
| אני לא מפעיל אחד כמו יש לי חומרה חומת אש בנתב שלי. אבל אם הייתי ממליץ אחד זה wold להיות Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל מה שיש לי הוא Vista ו avast,
| |||
| |||
| הדבר עם מובנה של Windows חומת האש היא כי היא לא דו כווני. היא חוסמת תעבורה נכנסת טוב מאוד. אבל אם משהו האם להיכנס, אשר כולנו יודעים קורה, אין שום דבר על מנת לעצור את התנועה היוצאת. לכן צד ג 'חומת אש מומלץ להשתמש. Microsofts ראה מאמר על זה. למה אני מחשיב את חומת האש של צד שלישי? |
|
| |||
| |||
| חבר לחיים! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חלונות 7 ו BT broadband Internet Security Suite תאימות | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 אוקטובר 2009 02:47 |
| איזו תמונה סוויטה ????? | רפש | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 13 אפריל 2009 03:15 |
| Internet Security Suite עצה | lurcherlad | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 18 פבר 2009 01:55 |
| Nokia PC Suite מבאס | Mike0001 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | 9th נובמבר 2008 09:56 |
| תוכנה ליצירת MP3 זה לפוג | 9ashes | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 9th מאי 2007 08:51 |
| שרשרת כלים | |
| |