![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu nauja nešiojamą kompiuterį su Vartai Vista Basic. Prašome patarti, kas kainuoja Indai užkardos ir Ani-virus programos yra suderinamos. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anti-virus gauti Avast, ji nemokama ir yra tikriausiai geriausia turima, įskaitant mokamas stuff.
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Aš naudoju Avast mano XP darbastalio ..... bet maniau ten buvo problemų suderinamumo su Vista ir kai užkardos ... "Zone Alarm" (?). |
|
| |||
| |||
| Aš jį paleisti su Vista ir neturiu problemų. |
|
| |||
| |||
| Kokia firewall naudojate?? Į sveikatą! |
|
| |||
| |||
| Nemanau paleisti vieną kaip aš aparatūros užkardos mano maršrutizatorius. Bet jei aš buvo rekomenduoti vieną ji Wold būti Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| All I Have yra Vista ir avast,
| |||
| |||
| Su Windows pastatyta užkarda dalykas yra tai, kad ne bi-directional. Jis blokuoja įeinantis srautas labai gerai. Bet jei kas nors ji patenka, kurią mes visi žinome, atsitinka, niekas vietoje sustabdyti išeinantis srautas. Todėl trečiosios šalies užkardos yra rekomenduojama naudoti. Žr Microsofts straipsnis apie tai. Kodėl turėčiau atsižvelgti trečioji šalis užkardą? |
|
| |||
| |||
| Cheers buddy! |