![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam nowego laptopa Gateway z Vista Basic. Proszę doradzić, co wolnego oprogramowania zapory i zwierzęta wirusa programy są kompatybilne. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dla antywirusowe avast dostać, to nic nie kosztuje i jest prawdopodobnie najlepsze dostępne, w tym wypłacone stuff.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Ja używam avast XP na moim pulpicie ..... ale myślałem było problemów związanych ze zgodnością Vista i niektóre zapory Zone Alarm ... (?). |
|
| |||
| |||
| Uruchomić go z Vista i nie ma problemów. |
|
| |||
| |||
| Co zapory używasz?? Wiwaty! |
|
| |||
| |||
| Nie mam jeden mam zaporą sprzętową w moim routerem. Ale jeśli było zalecenie jednej Wold to być Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wszystko co mam jest vista i avast,
| |||
| |||
| Rzecz z wbudowaną zaporą systemu Windows jest to, że nie bi-directional. To blokuje ruch bardzo dobrze. Ale jeśli coś nie dostać w których wszyscy wiemy dzieje, nie ma nic, aby zatrzymać ruch wychodzący. Dlatego trzecią zapory są zalecane do użytku. Microsofts Zobacz artykuł na ten temat. Dlaczego uważam, jedna trzecia zapory? |
|
| |||
| |||
| cheers buddy! |