![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am un nou laptop Gateway cu Vista Basic. Vă rugăm să sfătuiască ce liber-ware firewalls ani şi-virus programe sunt compatibile. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru anti-virus ajunge stai, este gratuit şi este, probabil, cele mai bune disponibile, inclusiv a plătit lucrurile.
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspuns. Am fost folosind stai pe desktop XP ..... dar am crezut că au existat probleme de compatibilitate cu Vista, precum şi anumite firewall-uri ... Zona de alarmă (?). |
|
| |||
| |||
| Eu îl rulaţi cu Vista şi nu au probleme. |
|
| |||
| |||
| Ce firewall folositi???? Noroc! |
|
| |||
| |||
| Eu nu executa o aşa cum am avea un paravan de protecţie hardware în router. Dar dacă ar fi să-l recomanda un wold fi Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tot ce am este Vista şi stai,
| |||
| |||
| Chestia cu Windows, construit in firewall este faptul că este nu bi-direcţionale. Este blocuri sosite trafic foarte bine. Dar dacă ceva nu ajunge în care ştim cu toţii se întâmplă, nu este nimic în loc de a opri traficul de ieşire. Acesta este motivul pentru firewall-uri terţă parte sunt sfătuiţi să utilizeze. Vezi Microsofts cu privire la acest articol. De ce mi-ar considera o terţă parte a firewall? |
|
| |||
| |||
| Noroc amice! |