![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám nový notebook Gateway s Vista Basic. Prosím poradiť, čo zadarmo-ware firewally a ani-vírus programy sú kompatibilné. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anti-virus si Avast, je zadarmo a je asi najlepšie dostupné, vrátane zaplatenej veci.
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu odpoveď. Jsem používal Avast na mojich XP plochu ..... ale myslel som, že tam boli problémy s kompatibilitou s niektorými firewally a Vista ... Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| Vedu s Vista a nemajú žiadne problémy. |
|
| |||
| |||
| Čo firewall používate?? Na zdravie! |
|
| |||
| |||
| Nechcem spustiť jednu mám v mojom hardware firewall router. Ale keby som bol na odporúčanie jednej je pláň je Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| všetky jsem je vista a avast,
| |||
| |||
| Ta vec s Windows postavený v firewall je, že je ne bi-smerové. Blokuje prichádzajúce veľmi dobre. Ale keď sa niečo dostať, čo všetci vieme, tak stane, nič nie je na svojom mieste zastaviť odchádzajúcu prevádzku. To je dôvod, prečo firewall tretej strany, sa preto odporúča používať. Pozri článok na toto Microsofts. Prečo by som mal uvažovať o treťou stranou firewall? |
|
| |||
| |||
| nazdraví kamoš! |