![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам нови лаптоп са Виста приступнички Басиц. Молимо Вас саветовати шта слободно будан фиреуалл и ани-вирус програми су компатибилни. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За анти-вирус Аваст доћи, то је и бесплатан је вероватно најбољи доступни, укључујући плаћене ствари.
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Ја користим Аваст КСП на мом десктопу ..... али сам помислио било је компатибилност примерак са Видик и одређене Зоне Аларм фиреуалл ... (?). |
|
| |||
| |||
| ЈА трчање Видик га и нема проблема. |
|
| |||
| |||
| Шта су фиреуалл користите?? Живели! |
|
| |||
| |||
| Ја се не одвијају једна као имам хардверски фиреуалл у мој усмјеривач. Али ако ја били на једном препоручујем га пустара бити ЦОМОДО Фиреуалл. хттп://ууу.персоналфиреуалл.цомодо.цом/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сва сам се виста и аваст,
| |||
| |||
| Ствар са Уиндоус заштитни зид изграђен је да је не дворезонантан правцима. Он блокира долазни промет врло добро. Али ако се нешто не добити, што нам се дешава, сви знамо, не постоји ништа у место за заустављање одлазни саобраћај. Зато треће стране заштитног зида Саветујемо да користите. Погледајте Мицрософтс на овај чланак. Зашто ми је размотрити трећу особу заштитни зид? |
|
| |||
| |||
| наздравље пријатељ! |