![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене є новий ноутбук Gateway з Vista Basic. Будь ласка, повідомте, що вільно Ware брандмауери та Ані-вірусні програми є сумісними. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для антивірусних отримати Avast, це безкоштовно і, напевно, найкращим доступним, у тому числі оплаченого матеріалу.
| |||
| |||
| Спасибі за Вашу відповідь. Я використовую Avast на моєму робочому столі XP ..... але я вважала, що є проблеми сумісності з Vista і деяких брандмауерів ... Zone Alarm (?). |
|
| |||
| |||
| Я запускаю його з Vista і не мають проблем. |
|
| |||
| |||
| Що брандмауер Ви використовуєте??? Ура! |
|
| |||
| |||
| Я не запускати одну, як я апаратного брандмауера в моєму маршрутизаторі. Але якби я рекомендую одне це Wold бути Comodo Firewall. http://www.personalfirewall.comodo.com/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все у мене є перспектива і Avast,
| |||
| |||
| Річ з Windows побудовано в брандмауері є те, що НЕ двонаправленим. Він блокує вхідний трафік дуже добре. Але якщо щось потрапити, яку ми всі знаємо, буває, немає нічого в місце для зупинки вихідного трафіка. Ось чому третя сторона брандмауерів рекомендується для використання. Microsofts Див статтю з цього питання. Чому я вважаю, третя сторона брандмауер? |
|
| |||
| |||
| Cheers приятель! |