![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Java "crapware" olarak Google Toolbar yapıyordu eklemek-on yükleyici için. Görünüşe göre onlar Microsoft şimdi açık var. Microsoft Live Search-Powered Toolbar'ın Bölüm Java Runtime Environment olarak Arama dağıtım anlaşması Microsoft Live Search özel MSN Araç Çubuğu ile ulaşmak genişletir. Java Web sitesi Redmond, Wash. - Nov 10, 2008 -- Microsoft Corp bugün zaman bugün itibariyle etkili Java ™ Runtime Environment (JRE ™) Sun Microsystems Inc ile ABD MSN Araç Çubuğu, Microsoft Live Search tarafından desteklenmektedir, teklifi bir arama dağıtım anlaşma Internet Explorer kullanıcılarının temel duyurdu . Bu anlaşma sayesinde, Internet Explorer kullanıcıları seçeneği MSN Toolbar indirmek ve tek tıklamayla erişim Arama özellikleri Live yanı sıra, haber, eğlence, spor ve daha MSN ağı ve Windows Live doğrudan erişim var olacaktır Sun JRE indirmek Hotmail ve Windows Live Messenger. Sun Microsystems ile "Bu anlaşma bizim strateji arama imkanı sunan Live Search sahibi yaşamaya milyonlarca daha fazla kişi sağlayan geniş çaplı bir dağıtım sağlamak için önemli bir dönüm noktası ise," Yusuf Mehdi, Online İzleyici Business Senior Vice President dedi Microsoft. Java yazılımının geniş dizisi ile her ay indirilen dayalı Web uygulamaları, bu anlaşma maruz olacak Canlı daha fazla Internet kullanıcıları ve arama reklamverenler için daha yüksek ses sürücüsü milyonlarca ara. " Dünyadaki fazla 6,5 milyon Java yazılım geliştiricileri ile Java en yaygın kullanılan ve popüler yazılım platformları biridir. Zaten internet yüzde 91-PC'ler dünya bağlı bulunmaktadır. Java Runtime Environment bir Web üzerindeki en yüksek hacimli tüketici yükleme, indirme, milyonlarca her ay URL ile from http://java.com. Tüm dünyada "ile üzerinde 800 milyon Java masaüstü kullanıcıları Amacımız çekici ve immersive iş çözümleri ve tüketici Java teknolojisi ve değeri tarafından desteklenmektedir Java kullanıcılar vermektir-Dünya çözümlerine eklendi sınıf yazılım ortakları," Zengin Yeşil, yönetici yardımcısı söyledi Sun Microsystems Yazılım başkanı. "Müşterilerimiz en kaliteli ürünleri bekliyoruz zaman indirmek teknolojisi Pazar seçim, ve bu her ikisi de Microsoft MSN araç çubuğu ve Live Search büyük değeri bulabilirsiniz eminiz." |
|
| |||
| |||
| Vay, MS ve Sun Microsystems mücadele durduruldu? Ben barış zaman lol mümkün değil sanıyordum. Hakkında bu Pazar doğrudan MS farklı ürünleri ile rekabet ne yaban's. Boş "ofis" türü yazılım hemen akılda içine .......... atlar Ah evet, ben IE için kullandığınız tek şey, ne zaman i MS web sitesine gitmek istiyorum. Firefox iyi bir .............. çalışmıyor bazı nedenle |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Başka bir şey Hemen aklınıza vermedi. Pazar / Java Open Office destekler. MS Office doğrudan rakip. Aslında elde MS umutsuz? |