![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Java пропонувала панель інструментів Google в якості "crapware" Додатки до програми установки. Схоже, вони перейшли на Microsoft зараз. Microsoft Live Search-Powered інструментів як частина виконавчої середовища Java Угода Пошук розподіл розширює досяжності Microsoft Live Search через власний MSN Toolbar. Java Web сайт Редмонд, штат Вашингтон - 10 листопада 2008 -- Сьогодні корпорація Microsoft оголосила про угоду пошуку розподілу з Sun Microsystems вкл. Запропонувати MSN Toolbar, засновану на технологіях Microsoft Live Search, американської корпорації користувачів Internet Explorer при завантаженні ™ Java Runtime Environment (JRE ™), що набув чинності сьогодні . У рамках цієї угоди, Internet Explorer користувачі завантажують JRE Sun буде мати можливість завантажити панель інструментів MSN і одним натисненням кнопки доступу до Live Search особливостей, а також новини, розваги, спорт та багато іншого з мережі MSN і прямий доступ до Windows Live Hotmail і Windows Live Messenger. "Ця угода з Sun Microsystems є ще однією важливою віхою в нашій стратегії щодо забезпечення широкомасштабного розподілу для нашого пошуку пропонувати, що дозволить мільйонам людей, щоб відчути переваги Live Search", сказав Юсуф Мехді, старший віце-президент з бізнес-аудиторію Інтернет на Microsoft. "З величезним масивом Java-програм на основі веб-додатків, що завантажуються кожним місяцем, ця угода буде викривати Live Search для понад мільйон користувачів Інтернету і призвести до зростання обсягу для наших рекламодавців, пошук". З більш ніж 6,5 млн. Java розробників програмного забезпечення по всьому світу, Java є одним з найбільш доступних і популярних програмних платформ. Це вже присутні на 91 відсотків підключених до Інтернету ПК в усьому світі. Виконавча середа Java є одним з найвищих обсягів споживчого завантаження в Інтернеті, десятки мільйонів скачувань кожного місяця з http://java.com. "Маючи більше 800 мільйонів Java Desktop користувачів по всьому світу, наша мета полягає в наданні користувачам Java з переконливими і занурення бізнесу і споживчих рішень на харчування від технології Java і доданої вартості рішеннями від світових партнерів клас програмного забезпечення", сказав Річ Грін, виконавчий віце -- президент з програмного забезпечення Sun Microsystems. "Наші клієнти чекають продуктів вищої якості, коли вони вибирають для завантаження технології з ВС, і ми впевнені, що вони знайдуть велике значення в панель інструментів MSN і Microsoft Live і пошук". |
|
| |||
| |||
| Ого, є РС і Sun Microsystems зупинити бойові? Я думав, світ не можливо в наш час LOL. Що про це дикому, що ВС безпосереднє конкурує з МС з різними продуктами. вільний "офіс" тип програмного забезпечення скачки відразу в голову .......... Ну, єдине, що я використовую тобто коли я хочу піти на сайт МС's. З різних причин Firefox не працює там .............. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Те, чого я не подумала одразу. НД / Java сприяє Open Office. Прямий конкурент MS Office. Є MS фактично отримати зневірених? |