![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имам проблем с моя компютър, Мишка продължава да скача след което на екрана се заключва, опитвайки се да разпечатате колежа свърши работа у дома снощи, екран показва съобщението "Gotchya". Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Този проблем може да бъде свързана с вирус, имате ли ефективен антивирусен софтуер текат редовни сканирания на системата? |
|
| |||
| |||
| Мисля, че съществува, но не съм сигурен, но аз не съм сигурен, когато системата е сканиран за вируси заплаха. |
|
| |||
| |||
| Статутът на вашата анти вирус, често могат да бъдат намерени на задачата бар. С двойно щракване върху иконата, тя трябва да се отвори в прозореца ви информира за текущото състояние на софтуера и последното сканиране дата. Аз recommned сканиране на системата отново, за да търсите вируса на |
|
| |||
| |||
| Имам сканира системата и антивирусен софтуер е открил 3 нови заплахи за системата. компютърът работи много по-добре и е много бързо. Благодаря много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих набързо ни зловреден софтуер ръководство, много неща се крие доста добре от повечето антивирусен софтуер за сканиране.
| |||
| |||
| Охх как ще сканира ако това се случва с мишката? опитайте зареждане в безопасен режим, като холдинг F8 при стартиране и след това изберете безопасен режим. опитвам www.onecare.com тяхната безопасност трябва да го поправим скенера: D |