![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
mají problém s mým počítačem, Myši pořád skákat potom obrazovky zámky ven, snažím vytisknout college přiřazení hotových doma minulou noc, displej zobrazí hlášení 'Vida'. Díky. |
|
|
|||
|
|||
|
Tento problém by mohl být v souvislosti s virem, máte účinné anti-virus software běží pravidelné testuje na systém?
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že tam je, ale já si nejsem jistý, ale já si nejsem jistá, když systém byl naposledy vyhledáno virus hrozbu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Stav své proti viru lze často nalézt na liště.
Dvojitým kliknutím na ikonu, že by mělo otevřít v okně informování o aktuálním stavu softwaru a poslední scan data. i recommned skenovací systém znovu podívat na to virus |
|
|
|||
|
|||
|
Mám naskenované systému a anti-virus software zjistila 3 nové hrozby do systému. počítači běží mnohem lépe a je mnohem rychlejší.
Díky moc. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chtěl bych běžet malware prostřednictvím našeho průvodce, mnoho věcí skrývá docela dobře od většiny Anti-Virus testování softwaru.
|
|||
|
|||
|
Uhh, jak by to scan, pokud se to stane na myši?
zavádením zkuste v nouzovém režimu držením klávesy F8 během startu počítače a poté vyberte položku Nouzový režim. zkusit www.onecare.com jejich bezpečnost, scanner by to spraví: D |