![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχουμε πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, Mouse διατηρεί jumping οθόνη κλειδαριές αναφέρονται στη συνέχεια, προσπαθείτε να εκτυπώσετε το κολέγιο εκχώρηση τελικά χθες το βράδυ στο σπίτι, οθόνη εμφανίζει το μήνυμα "Gotchya». Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με έναν ιό, έχετε αποτελεσματικό λογισμικό κατά των ιών εκτελεί τακτικές σαρώσεις για το σύστημα; |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι υπάρχει, αλλά δεν είμαι σίγουρος, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι όταν το σύστημα ήταν τελευταία σάρωση για μια απειλή του ιού. |
|
| |||
| |||
| Η κατάσταση της καταπολέμησης του ιού μπορεί συχνά να βρεθούν στο task bar. Με διπλό κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξει σε ένα παράθυρο που θα σας πληροφορεί για την τρέχουσα κατάσταση του λογισμικού και την τελευταία ημερομηνία σάρωσης. i recommned σάρωση του συστήματος για να δούμε και πάλι από τον ιό της |
|
| |||
| |||
| Έχω σάρωση του συστήματος και το λογισμικό κατά των ιών έχει βρεθεί 3 νέες απειλές για το σύστημα. ο υπολογιστής λειτουργεί πολύ καλύτερα τώρα και είναι πολύ πιο γρήγορα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να τρέχει μέσα από τον οδηγό μας malware, κρύβει πολλά πράγματα πολύ καλά από τα περισσότερα αντι-λογισμικό ανίχνευσης ιών.
| |||
| |||
| uhh πώς αυτός θα σαρώσει αν αυτό συμβαίνει και με το ποντίκι; δοκιμάστε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία από την εκμετάλλευση, ενώ η εκκίνηση F8 και κατόπιν επιλέξτε την ασφαλή λειτουργία. δοκιμάζω www.onecare.com την ασφάλειά τους σαρωτής θα πρέπει να καθορίσει τους: D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παράξενη Laptop θόρυβο και Mouse Προβλήματα | azul08 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 8 Ιουν 2009 13:05 |
| Odd ποντίκι προβλήματα ... | Black Magic | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 26η Σεπ 2008 09:45 |
| PROBLEMS WITH MY ποντικιού και του πληκτρολογίου HELP!! | Gordon | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 5η Μαΐου 2008 09:48 |
| Πληκτρολόγιο και το ποντίκι προβλήματα - και οι δύο δεν λειτουργεί | wulliemcm | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4 Ιουλ 2007 02:24 |
| Best Ποντίκι - Microsoft & Razer HABU 2000dpi υψηλής ακρίβειας Gaming Mouse | Μαρία | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 7η Μαΐου 2007 04:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |