μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Mouse Προβλήματα - Πιθανές Virus

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιουν 2009, 03:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Mouse Προβλήματα - Πιθανές Virus

Γεια σου,

έχουμε πρόβλημα με τον υπολογιστή μου,

Mouse διατηρεί jumping οθόνη κλειδαριές αναφέρονται στη συνέχεια, προσπαθείτε να εκτυπώσετε το κολέγιο εκχώρηση τελικά χθες το βράδυ στο σπίτι, οθόνη εμφανίζει το μήνυμα "Gotchya».

Ευχαριστώ.
Old 22 Ιουν 2009, 03:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με έναν ιό, έχετε αποτελεσματικό λογισμικό κατά των ιών εκτελεί τακτικές σαρώσεις για το σύστημα;
Old 22 Ιουν 2009, 03:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι υπάρχει, αλλά δεν είμαι σίγουρος, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι όταν το σύστημα ήταν τελευταία σάρωση για μια απειλή του ιού.
Old 22 Ιουν 2009, 03:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Η κατάσταση της καταπολέμησης του ιού μπορεί συχνά να βρεθούν στο task bar.

Με διπλό κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξει σε ένα παράθυρο που θα σας πληροφορεί για την τρέχουσα κατάσταση του λογισμικού και την τελευταία ημερομηνία σάρωσης.

i recommned σάρωση του συστήματος για να δούμε και πάλι από τον ιό της
Old 22 Ιουν 2009, 03:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω σάρωση του συστήματος και το λογισμικό κατά των ιών έχει βρεθεί 3 νέες απειλές για το σύστημα. ο υπολογιστής λειτουργεί πολύ καλύτερα τώρα και είναι πολύ πιο γρήγορα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Old 22 Ιουν 2009, 05:51
Διαχειριστής Ομάδα

Θα ήθελα να τρέχει μέσα από τον οδηγό μας malware, κρύβει πολλά πράγματα πολύ καλά από τα περισσότερα αντι-λογισμικό ανίχνευσης ιών.

http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23η Ιουνίου 2009, 04:38
Μέλος Ομάδα

uhh πώς αυτός θα σαρώσει αν αυτό συμβαίνει και με το ποντίκι;

δοκιμάστε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία από την εκμετάλλευση, ενώ η εκκίνηση F8 και κατόπιν επιλέξτε την ασφαλή λειτουργία.

δοκιμάζω www.onecare.com την ασφάλειά τους σαρωτής θα πρέπει να καθορίσει τους: D
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παράξενη Laptop θόρυβο και Mouse Προβλήματα azul08 Γενικά Λογισμικό Chat 3 8 Ιουν 2009 13:05
Odd ποντίκι προβλήματα ... Black Magic Γενική Συζήτηση Hardware 9 26η Σεπ 2008 09:45
PROBLEMS WITH MY ποντικιού και του πληκτρολογίου HELP!! Gordon Γενική Συζήτηση Hardware 9 5η Μαΐου 2008 09:48
Πληκτρολόγιο και το ποντίκι προβλήματα - και οι δύο δεν λειτουργεί wulliemcm Γενική Συζήτηση Hardware 2 4 Ιουλ 2007 02:24
Best Ποντίκι - Microsoft & Razer HABU 2000dpi υψηλής ακρίβειας Gaming Mouse Μαρία Γενική Συζήτηση Hardware 20 7η Μαΐου 2007 04:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.