![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, imaju problema sa svojim računalom, Miš čuva ekran onda skakanje iz brave, pokušavajući ispisati koledž zadatak završio u kući sinoć, zaslon prikazuje poruku 'Gotchya'. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Taj se problem može biti u svezi s virusom, da li vi imati učinkovite anti-virus softver trčanje redovite skenira na sustav? |
|
| |||
| |||
| Mislim da postoji, ali nisam siguran, ali nisam siguran kada je sustav zadnji skenirani za virus prijetnja. |
|
| |||
| |||
| Status Vašeg protu-virus često može se naći na zadatak bar. Tako da dvaput kliknete na ikonu da bi trebalo otvoriti u prozoru informira Vas o trenutnom statusu ovog softvera skeniranje i posljednji datum. Ja recommned skeniranja sustava ponovno tražiti virus's |
|
| |||
| |||
| Imam skeniraju sustav i anti-virus softver je pronađeno 3 nove prijetnje sustavu. računalo pokreće puno bolje i sada je puno brži. Hvala puno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih pokrenuti kroz naš vodič zlonamjerni softver, mnogo stvari prilično dobro skriva od većine protuvirusni softver za skeniranje.
| |||
| |||
| uhh kako bi on, ako se to dogodi, skeniranje do mouse? probajte booting u sigurnom načinu rada drži F8 dok booting, a zatim odaberite siguran način. pokušati www.onecare.com njihovu sigurnost skener trebali popraviti: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Čudne Laptop Buka i Mouse Problemi | azul08 | Općenito Software Chat | 3 | 8. lipnja 2009 13:05 |
| Odd miša problema ... | Black Magic | General Hardware Chat | 9 | 26. Ruj 2008 09:45 |
| Problemi s mišem i tipkovničkih MOJI POMOZITE! | Gordon | General Hardware Chat | 9 | 5. svibanj 2008 09:48 |
| Tipkovnice i miša problemi - kako ne radi | wulliemcm | General Hardware Chat | 2 | 4. srpnja 2007 02:24 |
| Best Mouse - Microsoft & Razer HABU 2000dpi High Precision Gaming Mouse | Maria | General Hardware Chat | 20 | 7. svibanj 2007 04:13 |
| Thread Tools | |
| |