![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, van egy probléma a számítógépet, Egér tartja jumping majd képernyőn reteszeli ki, megpróbál kinyomtatni főiskola feladat kész otthon éjjel képernyőn üzenet "Gotchya". Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ez a probléma lehet a vírus, van-e hatékony víruskereső szoftver fut rendszeresen átvizsgálja a rendszert? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, de nem vagyok biztos benne, de nem vagyok biztos benne, amikor a rendszer utolsó beolvasott a vírus fenyegetést. |
|
| |||
| |||
| Az állapota a anti-vírus gyakran megtalálható a feladat bar. A dupla kattintás az ikonra kell nyitva az ablak tájékoztatja Önt a jelenlegi állapot a szoftver és az utolsó keresési dátumot. i recommned szkennelés a rendszer újra keresni vírus |
|
| |||
| |||
| Van beolvasott a rendszer és a vírusvédelmi talált 3 új veszélyeket a rendszerben. a számítógépen fut, most már sokkal jobban és sokkal gyorsabban. Köszönöm szépen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt lenne keresztül malware katalógus, sok dolgot jól rejti a legtöbb anti-vírus víruskereső szoftvert.
| |||
| |||
| Uhh, milyen volna, ha ez megtörténik, scan az egér? try booting in safe mode tartva F8 indítás közben, majd válassza a Csökkentett mód. próba www.onecare.com saját biztonsági szkenner kell javítani: D |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fura Laptop Zaj és egér gondok | azul08 | General Chat szoftver | 3 | 8. június 2009 13:05 |
| Odd egér probléma ... | Black Magic | Általános fémáru Chat | 9 | 26. Szeptember 2008 09:45 |
| Problémákat MY egér és billentyűzet HELP! | Gordon | Általános fémáru Chat | 9 | 5. május 2008 09:48 |
| Billentyűzet és egér problémák - mindkét nem működik | wulliemcm | Általános fémáru Chat | 2 | 4. július 2007 02:24 |
| Best Mouse - Microsoft & Razer Habu 2000dpi High Precision Gaming Mouse | Maria | Általános fémáru Chat | 20 | 7. május 2007 04:13 |
| Téma eszközök | |
| |