![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, יש בעיה עם המחשב שלי, עכבר קופץ אז שומר מסך מנעולים החוצה, מנסה להדפיס מכללת סיים משימה בבית אמש, המסך מציג את ההודעה 'Gotchya'. תודה. |
|
| |||
| |||
| בעיה זו עלולה להיות קשורה וירוס, יש לך אנטי וירוס יעילה התוכנה סורקת רגיל להופיע במערכת? |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש אבל אני לא בטוח, אולם אני לא בטוח כאשר המערכת האחרון היה עבור סריקת וירוסים איום. |
|
| |||
| |||
| המצב שלך אנטי וירוס יכול להיות לעיתים קרובות נמצא על שורת המשימות. על ידי לחיצה כפולה על סמל הוא אמור להיפתח חלון להודיע לך על המצב הנוכחי של התוכנה ואת תאריך הסריקה האחרונה. אני recommned סריקת המערכת שוב לחפש של וירוס |
|
| |||
| |||
| יש לי סרוק את המערכת ואת תוכנת האנטי וירוס מצא 3 איומים חדשים של המערכת. המחשב פועל הרבה יותר טוב עכשיו, והוא הרבה יותר מהר. תודה רבה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין להריץ תוכנות זדוניות דרך המדריך שלנו, הרבה דברים מסתיר יפה ביותר מ אנטי וירוס תוכנות סריקה.
| |||
| |||
| אוו איך הוא לסרוק אם זה קורה עם העכבר? נסה באתחול במצב בטוח ע"י לחיצה על F8 בעת באתחול ולאחר מכן בחר במצב בטוח. לנסות www.onecare.com סורק את הבטיחות צריך לתקן את זה: D |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רעש מוזר Laptop ועכבר בעיות | azul08 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 8 יוני 2009 13:05 |
| מוזר העכבר בעיות ... | הקסם השחור | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 26 ספטמבר 2008 09:45 |
| בעיות עם עכברים ו Keyboard help!! | גורדון | כללי חומרה צ 'אט | 9 | ה -5 בחודש מאי 2008 09:48 |
| מקלדת ועכבר בעיות - שניהם לא עובדים | wulliemcm | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 4th יולי 2007 02:24 |
| הכי טוב עכבר - Microsoft Razer & HABU 2000dpi גבוהה Precision Gaming Mouse | מריה | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 7 מאי 2007 04:13 |
| שרשרת כלים | |
| |