![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, yra problema su mano kompiuterio Pelė palaiko šokinėti po ekraną spynos dėmesį, bando spausdinti College užduotį baigti namie paskutinę naktį, ekrane rodomas pranešimas "Gotchya". Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ši problema gali būti susijusi su virusu, turite veiksmingą antivirusinę programinę įrangą, nuolat nuskaito sistemoje? |
|
| |||
| |||
| Manau, kad yra, bet nesu tikras, tačiau aš nesu įsitikinęs, kai sistema buvo paskutinės nuskaitytos dėl viruso grėsmės. |
|
| |||
| |||
| Jūsų antivirusinę statusas dažnai galima rasti ant užduočių juostos. Dvigubas pelės paspaudimas ant piktogramos turėtų atsidaryti langas, informuojantis, apie dabartinę būklę įranga ir paskutinio nuskaitymo dienos. I recommned skenavimo sistemą, vėl ieškoti viruso |
|
| |||
| |||
| Turiu nuskaityti sistemą ir antivirusinę programinę įrangą rado 3 naujas grėsmes sistemą. kompiuteris veikia daug geriau, ir dabar yra daug greitesnis. Thanks very much. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau paleisti per mūsų kenkėjiškų programų vadovas, daug dalykų kailiai gana gerai dauguma anti-virus software.
| |||
| |||
| Uhh kaip jis nuskaito, jei tai atsitinka su pele? pabandykite atsisiuntimas saugiu režimu, laikydami klavišą F8 metu atsisiųsti ir pasirinkite Safe Mode. bandyti www.onecare.com jų saugos skaitytuvas turėtų nustatyti jo: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keista Laptop Triukšmas ir pelė problemos | azul08 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 8 birželis 2009 13:05 |
| Odd pelės problemų ... | Black Magic | General Hardware Chat | 9 | 26 rugsėjis 2008 09:45 |
| PROBLEMOS SU MANO pelė ir klaviatūra, help! | Gordon | General Hardware Chat | 9 | 5 gegužė 2008 09:48 |
| Klaviatūra ir pelė problemų - tiek neveikia | wulliemcm | General Hardware Chat | 2 | 4 liepa 2007 02:24 |
| Geriausi Pelė - Microsoft & Razer Habu 2000dpi High Precision Gaming Mouse | Marija | General Hardware Chat | 20 | 7 gegužė 2007 04:13 |
| Temos įrankiai | |
| |