![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, ma problem z mojego komputera, Mysz zachowuje skoków następnie ekran zablokuje się, starając się wydrukować kolegium cesja gotowego domu ubiegłej nocy, ekran wyświetla komunikat "Gotchya". Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Ten problem może być związany z wirusem, czy masz skuteczne oprogramowanie antywirusowe uruchomione regularne skanowanie w systemie? |
|
| |||
| |||
| Myślę, że istnieje, ale nie jestem pewien, jednak nie jestem pewien, kiedy system ostatnio skanowane na zagrożenie wirusowe. |
|
| |||
| |||
| Status swój anty wirus można często znaleźć na pasku zadań. Przez podwójne kliknięcie na ikonę należy otworzyć w oknie informowanie o bieżącym statusie oprogramowania oraz datę ostatniego skanowania. I recommned skanowania systemu ponownie szukać wirusa's |
|
| |||
| |||
| Mam skanowane systemu i oprogramowania antywirusowego znalazł 3 nowych zagrożeń dla systemu. komputer uruchamia się o wiele lepiej i jest o wiele szybciej. Dziękuję bardzo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym uruchomić poprzez nasze złośliwym przewodnik, wiele rzeczy ukrywa całkiem dobrze z najbardziej antywirusowe skanowanie oprogramowania.
| |||
| |||
| uhh jak on skanowania, jeśli tak się zdarzy na myszy? próby uruchamiania systemu w trybie awaryjnym przez gospodarstwa F8 podczas uruchamiania systemu, a następnie wybierz tryb awaryjny. próbować www.onecare.com ich bezpieczeństwa skanera powinien naprawić: D |