![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, majú problém s mojím počítačom, Myši pořád skákať potom obrazovky zámky von, snažím vytlačiť college priradenie hotových doma minulú noc, displej zobrazí hlásenie 'Vida'. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Tento problém by mohol byť v súvislosti s vírusom, máte účinné anti-virus softvér beží pravidelné testuje na systém? |
|
| |||
| |||
| Myslím, že tam je, ale já si nejsem jistý, ale já si nejsem jistá, keď systém bol naposledy nájdenie vírus hrozbu. |
|
| |||
| |||
| Stav svojej proti vírusu možno často nájsť na lište. Dvojitým kliknutím na ikonu, že by malo otvoriť v okne informovanie o aktuálnom stave softvéru a posledný scan dáta. i recommned skenovací systém znova pozrieť na to virus |
|
| |||
| |||
| Mám naskenovanej systému a anti-virus softvér zistila 3 nové hrozby do systému. počítači beží oveľa lepšie a je oveľa rýchlejší. Díky moc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych plynúť malware prostredníctvom nášho sprievodcu, veľa vecí skrýva docela dobre od väčšiny Anti-Virus testovanie softvéru.
| |||
| |||
| Uhh, ako by to scan, ak sa to stane na myši? zavádzaním skúste v núdzovom režime držaním klávesy F8 počas štartu počítača a potom vyberte položku Núdzový režim. skúsiť www.onecare.com ich bezpečnosť, scanner by to spraví: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Strange Laptop Hluk a myši Problémy | azul08 | Všeobecné Software Chat | 3 | 8 júna 2009 13:05 |
| Odd. myšou problémy ... | Black Magic | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 26. September 2008 09:45 |
| PROBLÉMY S MY myši a klávesnice, HELP! | Gordon | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 5. mája 2008 09:48 |
| Klávesnica a myš problémy - oba nepracujú | wulliemcm | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 4. Júl 2007 02:24 |
| Najlepšie Mouse - Microsoft & Razer Habu 2000dpi vysokou presnosťou Gaming Mouse | Maria | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 7. mája 2007 04:13 |
| Thread Tools | |
| |