![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, имају проблема са својим рачунаром, Миш чува екран онда скакање из браве, покушавајући исписати колеџ задатак завршио у кући синоћ, екран приказује поруку 'Готцхыа'. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Тај се проблем може бити у вези са вирусом, да ли ви имати ефикасне анти-вирус софтвер трчање редовне скенира на систем? |
|
| |||
| |||
| Мислим да постоји, али нисам сигуран, али нисам сигуран када је систем последњи скениране за вирус претња. |
|
| |||
| |||
| Статус Вашег проту-вирус често може се наћи на задатак бар. Тако да двапут кликнете на икону да би требало отворити у прозору информише Вас о тренутном статусу овог софтвера скенирање и посљедњи датум. Ја рецоммнед скенирања система поново тражити вирус'с |
|
| |||
| |||
| Имам скенирају систем и анти-вирус софтвер је пронађено 3 нове претње систему. рачунар покреће пуно боље и сада је пуно бржи. Хвала пуно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих покренути кроз наш водич злонамерни софтвер, много ствари прилично добро скрива од већине антивирусни софтвер за скенирање.
| |||
| |||
| Ухх како би он, ако се то деси, скенирање до моусе? пробајте боотинг у безбедном начину рада држи Ф8 док боотинг, а затим изаберите сигуран начин. пробати ууу.онецаре.цом њихову безбедност скенер требало поправити: Д |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Чудне Лаптоп Бука и Моусе Проблеми | азул08 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 8. јуна 2009 13:05 |
| Одд миша проблема ... | Блацк Магиц | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 26. сеп 2008 09:45 |
| Проблеми са мишем и типковничких МОЈИ Помозите! | Гордон | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 5 мај 2008 09:48 |
| Тастатуре и миша проблеми - како да не ради | ууллиемцм | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 4. јула 2007 02:24 |
| Бест Моусе - Мицрософт & Разер ХАБУ 2000дпи Хигх Прецисион Гаминг Моусе | Мариа | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 7 мај 2007 04:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |