![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, benim bilgisayar ile bir sorun var Fare sonra ekran çıkışı kilit, üniversite ödev yazdırabilirsiniz çalışırken atlama tutar evde dün gece, ekranda mesaj 'bitmiş Yakalandın. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bu sorun bir virüs için, etkili bir anti-virüs yazılımları sisteme düzenli taramaları çalışan var mı ilgili olabilir? |
|
| |||
| |||
| Orada ama, ancak emin değilim zaman sistem son virüs tehdidi taraması emin değilim düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Karşı, anti virüs durumu genellikle görev çubuğunda bulunabilir. Çift bir pencerede yazılımın mevcut durum sizi bilgilendirmek açık ve son tarih tarama ikonuna tıklayarak. tekrar aramak için sistem taraması recommned virüs's |
|
| |||
| |||
| Ben sistemi ve anti Taranan var-virüs yazılımları sisteme 3 yeni tehditler buldu. bilgisayar çok daha iyi şimdi çalışan ve çok hızlı. Çok teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben kötü amaçlı yazılım rehberi aracılığıyla şeyler gizler çok güzel en iyi anti-virüs tarama yazılımı çalışır.
| |||
| |||
| Bu fare ne olacak nasıl tarama da Uhh? güvenli modda iken ve sonra güvenli mod seçeneğini önyükleme F8 tutarak boot deneyin. denemek www.onecare.com kendi güvenlik tarayıcı tamir gerekir: D |