![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, є проблема з моїм комп'ютером, Миша хранить стрибки потім екран блокує, намагаючись роздрукувати поступки закінчили коледж будинку минулої ночі, екран відображає повідомлення "Gotchya. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ця проблема може бути пов'язана з вірусом, у вас є ефективне антивірусне програмне забезпечення, яке працює на регулярне сканування системи? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що є, але я не впевнений, але я не впевнений, що, коли система була останньою перевіряються на наявність вірусної загрози. |
|
| |||
| |||
| Статус вашого антивірусного часто можна знайти на панелі завдань. Подвійним клацанням по іконі Він повинен відкритися у вікно, що інформує про поточний статус програмного забезпечення та дату останнього сканування. Я recommned сканування системи знову шукати вірус |
|
| |||
| |||
| Я переглянув системи та антивірусного програмного забезпечення було виявлено 3 нових загроз для системи. комп'ютер працює набагато краще, і тепер це набагато швидше. Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би проходити через нашу шкідливого керівництва, багато речей дуже добре приховує від самого антивірусного сканування програмне забезпечення.
| |||
| |||
| ух як би він сканування, якщо це відбувається з мишею? спробувати завантажитися в безпечному режимі, утримуючи F8 під час завантаження, а потім виберіть пункт Safe Mode. намагатися www.onecare.com їх безпеки сканер повинна це виправити: D |