![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, вчера някой от MSN ми изпрати съобщение, казвайки:
Аз, че това е нов вирус, затова. EXE но Свалих я, но не го изпълним Просто го спаси ми десктоп 2, погледнете го и го нарекли trojan.exe. следваща отворих cmd.exe и написали: C: \ Users \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe струни Аз thort това ще ми покажеш някоя изходни команди за файла, така че може да видя нещо за него. след като са кликнали въведете windowed съобщение дойде: "Профил не признават" Аз погледнах в моя компютър и на trojan.exe файл трябваше disappeard. Im чудех ако Троян е всъщност в моя comupter или са били изтрити. след като couldnt инсталират шпионски лекар, Kaspersky, McAfee, или, както и моята история и любими са били изтрити. но нищо друго. Im объркани дали на компютъра ми, или не: ( моля отговорете някого. Много благодаря Мич |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това е истинско умно да публикувате линк към живо вирус не е тя?
|
|||
|
|||
|
АЗ didnt означава твърде Im само след малко помогне така rry
|
|
|
|||
|
|||
|
Пусни вирус сканиране, която трябва да взема нищо.
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм вървят вирус сканирате само с вируса на защитата, че позволява на мен и инсталирате този AVG, но аз мисля, DONT му става 2 получите нищо: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако AVG е до датата, на която ще вземем нещо, ако то е на вашата система.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вие не, когато аз се завтече конците командване в края на вируса път в cmd.exe и после файла disappeard. Смятате ли, че вирусът е бил автоматично изтрито или мислиш, че компютъра ми изпълнена тя?
|
|
|
|||
|
|||
|
Нямам представа, тъй като каза, че ако системата ви е заразен един AV ще го вземете.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре тогава благодаря за вашата помощ болни да Ви уведомим, ако го хваща нищо. и съжалявам за вируса линк Просто никога не си му моя първи път на форума, така и просто си мислех за моето собствено помогна съжалявам
|
|
|
|||
|
|||
|
ако можете да публикувате hijackthis logfile за прочит, който ще ни помогне да стесните какво AVG не намери ...... по-долу:
Моля направя това: Документа тук За да изтеглите HJThis.exe (Кликнете за Изтегляне от Merijn.org връзка) Запази HJTsetup.exe на вашия работен плот. Doubleclick за HJTsetup.exe иконата на работния плот. По подразбиране то ще се инсталира на C: \ Program Files \ отвличане Това. Продължи да кликнете Напред в настройката диалог кутии, докато не стигнем до Изберете допълнителни задачи диалог. Сложете отметка от Създайте след това щракнете върху иконата на работния плот Напред отново. Продължете да следвате указанията, за останалата част от там. На финала диалог прозорец щракнете върху Finish и тя ще започне отвличане Това. Щракнете върху Да система сканиране и запаметяване на logfile бутон. Тя ще сканира и дневника трябва да се отвори в Notepad. Кликнете върху "Редактиране> Избор на всички" след това кликнете върху "Редактиране> Копирай", за да копирате цялото съдържание на дневника. Върни се към тази тема и го поставете влезте в следващата си реплика. НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. благодарности, V |