![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, včera někdo na msn mi poslal zprávu, řka: i nové, že je to virus tedy. exe, ale i to stáhli, ale ne spustit i jen uložili jej do mého desktopu 2 se podívat na to, že jsem volal trojan.exe. Dále jsem otevřel cmd.exe a napsali: C: \ users \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe struny I thort by to ukaž mi žádný výstup příkazů na soubor, takže jsem mohl vidět něco o něm. poté, co jsem kliknul zadat okně zprávy přišli: "Profil nebyla uznána" Podívala jsem se na svou plochu a trojan.exe soubor měl disappeard. im Přemýšlíte-li Trojan je vlastně na mém comupter nebo byl smazán. couldnt i po instalaci spyware doktor, Kaspersky, McAfee, nebo, a mé historie a oblíbené byly odstraněny. ale nic jiného. im zmateni, zda jeho na mém počítači, nebo ne: ( prosím odpovězte někdo. díky moc Mitch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je skutečný chytrý vysílání spojení s živým virem ne?
| |||
| |||
| i didnt znamenat příliš im pouze po trochu pomoct so-rry |
|
| |||
| |||
| Běh virus scan, že by měl vybrat něco nahoru. |
|
| |||
| |||
| Jsem běžící virus scan se jen antivirová ochrana umožňuje instalovat a to je mi AVG, ale i dont think jeho trvání 2 dostat nic: ( |
|
| |||
| |||
| Pokud AVG je k dnešnímu dni je vyzvednout co když je to ve vašem systému. |
|
| |||
| |||
| Vás ne, když jsem běžel strun příkaz na konci tohoto viru cestu v cmd.exe a potom soubor disappeard. Myslíte si, že by virus byl automaticky smazány nebo si myslíte, že můj počítač je popraven? |
|
| |||
| |||
| Nemám ponětí, jak jsem řekl, pokud váš systém napaden AV bude si to vyzvednout. |
|
| |||
| |||
| ok tak díky za vaši pomoc nemocným dejte vědět, jestli vám to něco snímá nahoru. a promiň viru odkaz jsem nikdy si svůj čas na moje první fórum tak jsem přemýšlel o mém vlastním pomozte mi líto |
|
| |||
| |||
| kdybyste také zveřejníme hijackthis logfile pro zjištění, že nám pomůže zúžit, co AVG nenajde ...... jak je uvedeno níže: Prosím, toto: Klikněte tady ke stažení HJThis.exe (Klikněte na odkaz Stáhnout z Merijn.org) Uložit HJTsetup.exe na vaší pracovní ploše. DoubleClick na HJTsetup.exe ikony na ploše. Ve výchozím stavu se nainstaluje do složky C: \ Program Files \ Tento únos. Pokračovat na tlačítko Další v setup dialog krabice, dokud se dostat do Vybrat další úkoly dialogu. Dejte kontrola Vytvořit ploše ikonu potom opět klepněte na tlačítko Další. Nadále sledovat zbytek na výzvu odtamtud. Na konečné dialogové okno klepnutím na tlačítko Dokončit a zahájí Tento únos. Klikněte na Proveďte kontrolu systému a uložit logfile tlačítko. Bude skenovat a přihlášení by měl otevřít v notepadu. Klikněte na "Úpravy> Vybrat vše" a poté klikněte na "Upravit> Kopírovat" zkopírovat celý obsah záznamu. Vrať se na toto vlákno a vložte přihlásit další odpověď. Nemáte únos Tato oprava něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. díky, v. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant najít Trojan! | Jophen | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 29. Prosinec 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( | sillyarfer | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 14. prosince 2008 09:59 |
| Trojan | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnost | 27 | 13. listopad 2008 11:33 |
| Možná Trojan | Moyra | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 8. leden 2008 23:55 |
| Trojan Horse a AVG | chuckeruk | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 2. Červenec 2007 10:02 |
| Thread Nástroje | |
| |