μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

MSN Trojan

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2007, 02:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

Γεια σας, χθες κάποιος για msn μου έστειλε ένα μήνυμα που λέει:

i ήταν ένα νέο ιό, συνεπώς, η. exe αλλά θ κατεβάσει, αλλά δεν το βάζετε να τρέξει μόλις αποθηκεύσατε στην επιφάνεια εργασίας μου 2 ρίξτε μια ματιά σε αυτό που ονομάζεται i trojan.exe. θ ανοίξει η επόμενη cmd.exe και δακτυλογραφηθεί:
C: \ χρήστες \ Kl1x \ Desktop \ trojan.exe strings
I thort αυτό θα μου δείξει οποιαδήποτε ένδειξη για τις εντολές του αρχείου έτσι θα μπορούσε να δει κάτι για αυτό. i πατηθεί μετά πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα παραθύρου κατέληξε:

"Προφίλ δεν αναγνωρίζεται"

Κοίταξα για την επιφάνεια εργασίας μου και το αρχείο trojan.exe είχε disappeard. im αναρωτιούνται αν είναι πράγματι το trojan μου comupter ή την έχουν διαγραφεί. i couldnt μετά την εγκατάσταση του spyware γιατρός, Kaspersky ή McAfee, και αγαπημένα μου ιστορία και έχουν διαγραφεί. αλλά μη τι άλλο.

im σύγχυση σχετικά με το αν ο υπολογιστής μου ή μη: (

παρακαλούμε να απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ

Mitch
Old 9η Ιουν 2007, 02:23
Διαχειριστής Ομάδα

Default MSN Trojan

Αυτό είναι πραγματικά έξυπνο απόσπαση μια σύνδεση με ένα ζωντανό ιό έτσι δεν είναι;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9η Ιουν 2007, 02:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

I didn't σημαίνει πολύ im μόνο μετά από λίγη βοήθεια, ώστε-rry
Old 9η Ιουν 2007, 02:25
Διαχειριστής Ομάδα

Default MSN Trojan

Εκτελέστε έλεγχο ιών, ότι θα πρέπει να διαλέξω κάτι πάνω.
Old 9η Ιουν 2007, 02:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

Είμαι εκτελεί έλεγχο ιών με την προστασία από ιούς μόνο αυτό μου επιτρέπει να εγκαταστήσετε και thats i dont AVG αλλά πιστεύω θα τα 2 κάτι: (
Old 9η Ιουν 2007, 02:28
Διαχειριστής Ομάδα

Default MSN Trojan

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mitchbeast View Post
Είμαι εκτελεί έλεγχο ιών με την προστασία από ιούς μόνο αυτό μου επιτρέπει να εγκαταστήσετε και thats i dont AVG αλλά πιστεύω θα τα 2 κάτι: (
Αν AVG είναι ενημερωμένο, θα παραλάβετε τίποτα αν είναι για το σύστημά σας.
Old 9η Ιουν 2007, 02:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

σας, όταν δεν λειτούργησε i χορδών εντολή στο τέλος της διαδρομής του ιού στο cmd.exe και στη συνέχεια το αρχείο disappeard. νομίζετε ότι ο ιός αυτόματα διαγράφεται ή πιστεύετε ότι ο υπολογιστής μου εκτελείται αυτό;
Old 9η Ιουν 2007, 02:31
Διαχειριστής Ομάδα

Default MSN Trojan

Δεν έχω ιδέα, όπως είπα, αν το σύστημα σας έχει προσβληθεί ένα AV θα διαλέξω το.
Old 9η Ιουν 2007, 02:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

ok τότε ευχαριστώ για τη βοήθειά σας να σας ενημερώσουμε για κακή αν ξεχωρίζει τίποτα πάνω. και συγγνώμη για την σύνδεση του ιού Απλώς ποτέ δεν πίστευα την πρώτη μου φορά σε ένα φόρουμ έτσι ήταν να σκεφτόμαστε μόνο τη δική μου βοήθεια συγγνώμη
Old 20 Ιουν 2007, 12:26
Μέλος Ομάδα

Default MSN Trojan

αν θα μπορούσε επίσης να τοποθετήσει ένα hijackthis logfile για διάβασμα, που θα μας βοηθήσουν να περιορίσετε τα όσα AVG δεν βρίσκει ...... ως κατωτέρω:

Παρακαλούμε να το κάνετε αυτό:

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε HJThis.exe (Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Λήψη από Merijn.org)
Αποθήκευση HJTsetup.exe στην επιφάνεια εργασίας σας.
Σχετικά με την DoubleClick HJTsetup.exe εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας.
Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε στο C: \ Program Files \ Αυτή η πειρατεία.
Συνεχίστε να κάνετε κλικ στο Επόμενο setup διάλογος κουτιά, μέχρι να φτάσουμε στην Επιλέξτε Διάφορες Εργασίες διάλογο.
Βάλτε έναν έλεγχο από Δημιουργήστε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Next ξανά.
Συνεχίστε να ακολουθήσει την υπόλοιπη τις υποδείξεις από εκεί.
Στο τελικό διαλόγου κάντε κλικ στο κουμπί Finish και θα ξεκινήσει Αυτή η πειρατεία.
Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα κουμπί logfile. Θα σαρώσει και το μητρώο θα πρέπει να ανοίξετε το σημειωματάριο.
Κάντε κλικ στην "Επεξεργασία> Επιλογή Όλων" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία> Αντιγραφή" για να αντιγράψετε το περιεχόμενο του μητρώου.
Γύρνα πίσω σε αυτό το νήμα και Επικόλληση του μητρώου κατά την επόμενη απάντηση.
ΔΕΝ έχουν εισβάλει Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.

ευχαριστώ,

v
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επίκλιση βρείτε Trojan! Jophen Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 29 Δεκ. 2008 20:55
Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + MORE! : ( sillyarfer Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 14 Δεκ. 2008 09:59
Trojan lolli_pop Virus, Spyware & Ασφάλεια 27 13 Νοε 2008 11:33
Ίσως trojan moyra Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 8 Ιαν 2008 23:55
Δούρειος Ίππος και AVG chuckeruk Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 2η Ιουλ 2007 10:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.