![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, jučer je netko na MSN poslao meni poruku rekavši: I novi je virus otud. exe ali ja ga skinuti ali nisam ga ja pravedan je spremljen na moj radna površina 2 imaju pogled na njega i pozvao ga trojan.exe. next ja otvorio cmd.exe i kucanog: C: \ Users \ Kl1x \ desktop \ trojan.exe žice I to bi thort pokažite mi bilo koju izlazna naredbe za datoteku tako da sam mogao vidjeti nešto o tome. nakon što sam kliknuo unesete windowed poruku došli: "Profil ne priznaju" Gledam na moj radna površina i trojan.exe datoteku imao disappeard. IM pitate ako trojanskih zapravo na moj comupter ili njegovih izbrisana. nakon što sam couldnt instalirati spyware doktor, Kaspersky ili McAfee, i moje povijesti i Favourites su obrisane. ali ništa drugo. IM zbunjena da li njegova na mom računalu ili nije: ( molimo odgovorite nekoga. puno hvala mitch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je stvaran pametan posting link na live virus zar ne?
| |||
| |||
| JA nije previše im znače tek nakon malo pomoći tzv rry |
|
| |||
| |||
| Pokreni virus skandirati, koji bi trebao uzeti ništa gore. |
|
| |||
| |||
| Ja sam trčanje virus scan sa samo zaštitu od virusa omogućuje mi ga instalirati i taj AVG, ali ja dont misliti njegova odlaska 2 dobiti ništa: ( |
|
| |||
| |||
| Ako AVG je do datuma ona će pokupiti što ako je na vašem sustavu. |
|
| |||
| |||
| no kad sam vas ran žice naredba na kraju virus put u cmd.exe i zatim datoteku disappeard. Mislite da je virus automatski brišu ili da li vi misliti moj računalo izvršava to? |
|
| |||
| |||
| Nemam pojma, kao što sam rekao ako tvoj sistem je okužen jedan AV će to podići. |
|
| |||
| |||
| ok onda hvala za vaša pomoć bolestan Vas obavještavamo da pijucima ništa gore. i ispričavam se o virusu link nisam nikada mislio svojim moj prvi put na forumu pa sam samo bila moja razmišljanja o pomoći žao |
|
| |||
| |||
| ako možete napisati hijackthis logfile za čitanje, to će nam pomoći suziti što AVG ne pronađete ...... kao ispod: Molimo Vas da to učinite: Kliknite ovdje za preuzimanje HJThis.exe (Kliknite na Download from Merijn.org link) Spremi HJTsetup.exe na Vašu radnu površinu. Doubleclick na HJTsetup.exe ikonu na radnoj površini. Po zadanom se instalirati na C: \ Program Files \ Hijack This. Nastavi da kliknete na Next setup dijalog kutije, sve dok ne dođete do Select Additional Tasks dijaloga. Put ček po Kreiraj ikonu Desktopa zatim kliknite Next ponovno. Nastavite slijediti ostatak se potiču od tamo. Na završnoj dijaloški okvir i kliknite Završi da će lansirati Hijack This. Kliknite na Napravite sustav skenirati i spremanje logfile gumb. Ona će skenirati i log bi trebalo otvoriti u Notepad. Kliknite na "Edit> Select All" onda kliknite na "Edit> Copy" kopirajte cijeli sadržaj zapisnik. Dođi ovamo u ovaj thread i zalijepite prijaviti u vaš sljedeći odgovor. Nemate Hijack To škripac išta još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. hvala, v |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Licemjerje nađi Trojan! | Jophen | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 29. prosinac 2008 20:55 |
| Trojan.vundo.h, trojan.agent, adware.mirar + više! : ( | sillyarfer | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 14. prosinac 2008 09:59 |
| Trojanski | lolli_pop | Virus, Spyware i sigurnost | 27 | 13. studeni 2008 11:33 |
| Možda trojanskih | moyra | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 8. siječanj 2008 23:55 |
| Trojanski Konj i AVG | chuckeruk | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 2. srpnja 2007 10:02 |
| Thread Tools | |
| |